Magni teleskop-/rotationslæsser kort fortalt

rth-5-23-med_hus

Magni HTH serien – Heavy Load Teleskoplæssere

Serien består af 7 forskellige modeller, løftehøjden er fra 10 til 14 meter og kapaciteten er fra 10 ton til imponerende 45 ton.

Magni model HTH 10.10 og 16.10, er ud over det sædvanlige arbejde i huler, miner og olie/gas industrien, også særdeles velegnet til arbejde inden for affaldshåndtering, de to modeller har stort potentiale til at blive foretrukne valg inden for anlæg der arbejder med henholdsvis affalds bortafskaffelse og affalds genbrug.

Anvendeligheden og effektiviteten af de to modeller kommer særdeles til udtryk ved brug i netop affaldshåndterings miljøer, dette takket være, trykkabine der som standard har filtrering af 100% af luften der kommer ind i kabinen, ved brug af de korrekte filtre, er det sikkert for operatøren at arbejde, selv når giftige materialer er til stede, for eksempel Asbest. Filtrene er også yderst gavnlige ved arbejde i forurenede områder, da operatøren undgår indånding af sundhedsskadelige partikler.

Det er også vigtigt at bemærke, at de to modeller er yderst kompakte, de bevæger sig med elegance under selv de mest trange arbejdsforhold, brugervenligheden er helt i top, og såvel den trænede som den utrænede operatør vil nyde godt af manøvredygtigheden.

Magni RTH serien – Rotationslæssere

Serien består af 12 forskellige modeller, løftehøjden er fra 18 til 39 meter og kapaciteten er fra 5 til 6 ton, her er det værd at bemærke at kapaciteten er den samme uanset om man er på støtteben eller hjul, hvilket er særdeles vigtigt når man f.eks. skal løfte tunge emner ned for at flytte dem.

Magni RTH serien benyttes primært i byggeri og vedligeholdelse af bygninger, serien af rotationslæssere har den samme høje standard som HTH serien, dette både komfort og betjeningsmæssigt, der er bestemt ikke gået på kompromis nogle steder.

Magni TH serien – Teleskoplæsser med 5⁰ manøvre dygtighed

TH serien er sidste nye skud på stammen og den består pt. af en model, nemlig Magni TH6.20, løftehøjden er 20 meter og kapaciteten er 6 ton, her er det værd at bemærke at præcis som på alle andre Magni maskiner, så er kapaciteten den samme uanset om man er på støtteben eller hjul.

Magni TH6.20 er et gennembrud i teleskoplæsser designet og den byder på et nyt sikkerheds niveau, ny teknologi og et komfort niveau som ikke tidligere er oplevet inden for denne kategori af teleskoplæssere.

5⁰ manøvre dygtighed:

Magni TH6.20 skiller sig ud fra andre teleskoplæssere på markedet, for selv om TH6.20 ikke er en rotationslæsser, så byder den alligevel på et patenteret chassis bevægelses system som tillader 5⁰ manøvredygtighed, den kan ganske enkelt rotere ca. 2,6 meter ude for enden (henholdsvis ca. 1,3 meter til højre og ca. 1,3 meter til venstre). Dette er yderst tidsbesparende ved opstilling, da man ikke behøver foretage ny opstilling af teleskoplæsseren hvis man ikke “rammer rigtigt” den første gang, her kan man blot korrigere med den drejbare bom.

Magni TH 6.20 er konstrueret yderst kompakt og er derfor meget alsidig at anvende, selv når der er lidt plads.

Magni TH serien benyttes som RTH serien, primært i byggeri og vedligeholdelse af bygninger, serien af teleskoplæssere har den samme høje standard som RHT og HTH serien, dette både komfort og betjeningsmæssigt, der er bestemt ikke gået på kompromis nogle steder.

Af prominente egenskaber som er fælles for alle Magni maskiner, kan bl.a. nævnes:

•Trykkabinen med luftfiltrering, som er beskrevet herover.
•Touch-skærm i kabinen som samler data fra maskinen og arrangerer det simpelt på 3 brugervenlige sider på HTH serien og 5 brugervenlige sider på RTH serien.
•Hydraulisk LS kredsløb.
•LMI, eller Load Moment Indicator, vægt kontrol system.
•CAN BUS elektrisk kredsløb:
•Færre antal kabler på maskinen, dette reducerer risiko for nedbrud og forenkler det elektriske system.
•Hurtig og præcis fejlfinding, sammen med det integrerede diagnose system, reduceres den nødvendige tid til fejlfinding og løsning.
•Elektronisk styring af maskinens proportionale bevægelser.

For yderligere information, kontakt da den officielle Magni forhandler,

M. J. Hydraulik ApS

Magni Saxlifte

Magni_Scissors_ES

Den verdenskendte teleskop- og rotationslæsser producent Magni udvider deres produktprogram og tilbyder nu også saxlifte.

Serien af elektriske saxlifte hedder Magni ES-E og den byder pt. på et produktprogram fra 5 meters arbejdehøjde til imponerende 15.7 meters arbejdshøjde.

Ens for alle liftene i programmet er, at platformen kan udskydes, dette giver yderligere arbejdsplads og mulighed for at række ind over eventuelle forhindringer. Liftenes dæk er afsmitningsfrie og liftene alle kan manøvreres i fuld arbejdshøjde.

Liftene i serien er naturligvis alle CE godkendte og lever op til alle krav til sikkerhed. Bemærk at liftene i ES-E serien er udrustet med elektriske kørermotorer, dette er både dyrere og stærkere motorer end de hydrauliske motorer som konkurrerende mærker benytter sig af – én af fordelene ved elektriske kørermotorer er, at liftene kører længere på en opladning, da elektriske kørermotorer bruger mindre strøm end hydrauliske kørermotorer, ydermere kører liftene også hurtigere.

Magni er verdenskendt for deres imponerende høje standarder når det kommer til pålidelighed, sikkerhed, kvalitet og brugervenlighed.

Hos M.J. Hydraulik er vi stolte over at være Magni forhandler og vi kan med stolthed oplyse at den første ordre vi fik på Magni saxlifte i Danmark, var en ordre på ikke mindre end 260 Magni saxlifte til GSV Materieludlejning.

For yderligere informationer omkring Magni saxlifte kontakt da salgsafdelingen hos M.J. Hydraulik ApS.

Holbæk Lift & Materieludlejning har igen købt Magni

006

Først på året udvidede Holbæk Lift & Materieludlejning udlejningsflåden med 2 stk. Magni TH6.20, det er teleskoplæssere der byder på unik komfort og fleksibilitet.

Nu har Holbæk Lift & Materieludlejning igen været på indkøb, denne gang er valget faldet på en Magni RTH 5.30 S, det er en rotationslæsser med en løftehøjde på imponerende 30 meter.

“De to første Magni teleskoplæssere jeg købte af M.J. Hydraulik, har vist sig at være den helt rigtige investering, den respons maskinerne har fået fra slutbrugere er udelukkende positiv, nu ringer kunderne og siger at de vil leje en Magni teleskoplæsser. Det var derfor en nem beslutning, at vælge Magni fremfor andre mærker, da der skulle indkøbes ny rotationslæsser”, fortæller Jens Peder som er indehaver af Holbæk Lift & Materieludlejning.

Præcis som med Magni TH6.20, er Magni RTH 5.30 ganske simpel at betjene og komforten er helt i top, brugerfladen i de to maskiner er præcis den samme, hvilket gør at man føler sig hjemme når man skifter fra den ene til den anden. Aircondition standard i alle maskiner, ligesom kabinerne er trykkabiner (100% lufttætte), det vil sige at alt luft som kommer ind i kabinen er 100% filtreret. Ved skift af filter kan brugeren arbejde trygt og sikkert i mange forskellige arbejdsmiljøer, lige fra områder med asbest og støvpartikler, til områder med meget udstødningsgas.

Af andre fordele kan nævnes, at når brugeren skal nedtage og flytte tunge emner, så byder Magni på samme maksimale kapacitet uanset om maskinen er på støtteben eller hjul, mens der ved andre fabrikater typisk er reduceret kapacitet når maskinen er på hjul.

Kontakt Jens Peder ved Holbæk Lift & Materieludlejning hvis du ønsker at leje maskinen og kontakt Lars Rønde ved M. J. Hydraulik A/S hvis du ønsker at købe én.

For yderligere spørgsmål, kontakt:

Lars Rønde, salgsdirektør

lars@mj-hyd.dk

Magni Heavy Loader

magni_heavy_mj_hydraulik

MAGNI – den ubestridte førende i verden når det kommer til produktion af ​​Heavy Loader Teleskoplæssere!

magni_hth-7_mj_hydraulik

Magni teleskoplæssere i serien MAGNI HTH er ekstremt alsidige tunge industri maskiner som kan håndtere tunge læs på helt op til 45 tons, dette er det tungeste af enhver producent i verden.

Ved arbejde inden for minedrift, stenbrud, petrokemikalier og mange andre tunge industrier tilbyder Magni HTH serien  kraft og manøvredygtighed i alle terræner. Bygget med en solid struktur og højkvalitets komponenter, er Magni HTH fast bom teleskoplæssere specielt designet til at sikre holdbarhed og pålidelighed under selv de mest ekstreme arbejdsforhold.

Magni HTH serien markerer en overlegenhed af Magni teknologier, der har styrket virksomhedens position på verdensmarkedet af teleskoplæssere. I et segment af Heavy Loader Teleskoplæssere har Magni det bredeste program.Der er ikke nogen anden virksomhed i verden, der kan producere teleskoplæssere med en lastekapacitet over 25 tons. MAGNI har en produkt portefølje som allerede har modellerne HTH 25.11, HTH 30.12, HTH 35.11 og HTH 40.13, alle modeller som dagligt benyttes med stor succes verden over.

Den seneste model i serien er det nye “Flagskib”, Magni HTH45.14, en hårdt terræn teleskoplæsser med 45 tons kapacitet, den er for eksempel i stand til at arbejde med lastede 40-fods containere.

Magni HTH 45.14 kan leveres med en bred vifte af udstyr, blandt andet:

· Løfteanordning til løft af 20-fods og 40-fods lastede containere. Teleskoplæsserens lasteevne er med denne løfteanordning imponerende 35 tons. Teleskoplæsseren kan løfte og  placere containere på 4. etages niveau.
· Gaffelflytter og side-skift,
· Krog til løft af emner,
· Skovl med op til 8 m3 kapacitet,
· Løfteanordning til løft af dæk fra for eksempel Mine-lastbiler eller Dumper lastbiler,
· Samt meget meget mere

Den brede vifte af redskaber, der er designet specielt til Magni HTH Serien, tilbyder fremragende alsidighed, der gør det muligt at skræddersy en Magni løsning til dine specifikke krav. Den yderst innovative Magni kabine giver stor synlighed og førerkomfort sammen med meget avanceret og præcis styring af maskinens bevægelser.

Magni Heavy Loader Serien  tilbyder:

Løfte kapacitet fra 10 til 45 tons
Løftehøjder på op til 14 meter
RFID Tilbehørs Genkendelses System
Bosch Rexroth gear
Vejeceller

Magni maskiner anvendes i mange forskellige brancher, for eksempel byggeri, tung industri, havnemyndigheder, dokker, vedvarende energi, stål opstilling, nedrivning, jernbane applikationer, skovbrug og minedrift. Magni Heavy Loader teleskoplæssere er et alternativ til at bruge tunge gaffeltrucks og container køretøjer. De kan udføre tunge løft med forskelligt tilbehør såsom klemmere og løftekroge for større fleksibilitet, dette er omkostningsbesparende på stedet.

Ud over at være producent af den Heavy Loader i verden med højest løfte kapacitet, er MAGNI TH Srl også en af de ​​tre stærkeste producenter i verden, når det kommer til ​​roterende teleskoplæssere (også kaldet Rotationslæssere), de har nemlig også den rotationslæsser i verden som har den højeste løfteevne, Magni RTH 5.30.

Kontakt M. J. Hydraulik for yderligere informationer,

Magni TH6.20 teleskoplæsser

Magni TH 6.20 er en verdens nyhed som sætter nye standarder for teleskoplæssere.

M. J. Hydraulik Aps er stolte af at præsentere Magni TH 6.20 fra Magni SRL.

Magni TH6.20 er et gennembrud i teleskoplæsser designet og den byder på et nyt sikkerheds niveau, ny teknologi og et komfort niveau som ikke tidligere er oplevet inden for denne kategori af teleskoplæssere.

Magni TH6.20 byder på 19,2 meter løftehøjde og imponerende 6 ton kapacitet, i 19,2 meters højde er kapaciteten 2.5 ton og imponerende 850 kg ved et udrække på 14.5 meter, Magni TH6.20 tilbyder et arbejdsdiagram med stor fleksibilitet for brugeren, sidst men ikke mindst er Magni TH6.20 ekstremt kompakt.

 5⁰ manøvre dygtighed:

Denne Magni skiller sig ud fra andre teleskoplæssere på markedet, for selv om TH 6.20 ikke er en rotationslæsser, så byder den alligevel på et patenteret chassis bevægelses system som tillader 5⁰ manøvredygtighed, den kan ganske enkelt rotere ca. 2,6 meter ude for enden (henholdsvis ca. 1,3 meter til højre og ca. 1,3 meter til venstre). Dette er yderst tidsbesparende ved opstilling, da man ikke behøver foretage ny opstilling af teleskoplæsseren hvis man ikke “rammer rigtigt” den første gang, her kan man blot korrigere med den drejbare bom.

Magni TH 6.20 er konstrueret yderst kompakt og er derfor meget alsidig at anvende, selv når der der er lidt plads.

Kvalitet, sikkerhed og komfort:

Magni TH 6.20 byder på et yderst kompakt design og de samme ekstremt gode sikkerhedssystemer og funktioner som findes på de dyrere Magni rotations teleskoplæssere.

Magni vælger kun komponenter, som er af højeste kvalitet og derfor er der bl.a. valgt Bosch Rexroth og Danfoss hydraulik.

Deutz motoren som yder imponerende 134 HK overholder naturligvis de nyeste miljøkrav “Tier 4” og den er meget driftsikker.

Det som virkelig adskiller Magni TH 6.20 fra andre teleskoplæssere er sikkerheds styring. Hos Magni er sikkerhed ikke en option, det er en prioritet. Magni TH 6.20 er den første “fast bom” teleskoplæsser der er fremstillet med alle sikkerhedssystemerne fra Magni rorationslæssere. Dette betyder at maskinen har det samme dynamiske vægt belastnings diagram, udstyrs genkendelse og touch skærm som virkelig komplimenterer Magni familiens maskiner.

Når man vælger en Magni teleskop eller rotationslæsser får man selvfølgelig kvalitet, men også et produkt som sætter flotte standarder. Her kan nævnes ergonomi og komfort så som, aircondition som standard og 100% luftfiltrering med mulighed for at skifte filtre som passer til netop det arbejdsmiljø teleskoplæsseren benyttes i – dette er ekstremt vigtigt ved arbejde nær for eksempel asbest, da de korrekte filtre vil sikre operatøren ren luft i kabinen.

Herudover byder den også på den store forrude med 360 graders synlighed og klart udsyn til gaflerne.

Højtryks hydraulik med et arbejdstryk på imponerende 350 bar giver brugeren en øget arbejdshastighed, dette kombineret med yderest drift sikker elektronik, som sikrer en meget manøvre stabil styring.

Magni TH 6.20 er programmeret til at benytte samme tilbehør som benyttes i Magni RTH og HTH maskinerne, dette betyder at brugeren kan benytte arbejdsplatform, spil, kran jib osv på maskinen, vel vidende at maskinen selv tilpasser arbejdsdiagram og sikkerhedssystem hver gang.

Sidst men ikke mindst skal det nævnes at Magni Th 6.20 er udstyret med on board diagnostics som styres gennem CanBus, dette betyder at maskinen kan overvåges på arbejdsstedet uden brug af seperat bærbar computer eller software.

Endvidere er arbejdsdiagram, opstillingsmål og performance i særklasse.

Specifikationer:

Maksimal løftekapicitet: 6.000 kg
Maksimal løftehøjde: 19,20 m
Maksimalt udrække: 14,50 m
Kapacitet ved maksimal højde: 2.500 Kg
Motor kraft: Deutz 100 kW – 134 hk
Gear: hydrostatic
Hydraulisk kredsløb: vægt følende
Længde: 6.500 m
Bredde: 2.500 m
Højde: 2.860 m
Styre radius: 5,30 m
Frihøjde: 423 mm

Ring og få vejledning hos M.J. Hydraulik hvis der sættes krav til en rotation og teleskoplæsser, som skal være af høj kvalitet, driftsikker og med 24 timers landsdækkende service!

Teleskoplæsser tilbehør

attachments-2

Magni teleskoplæssere er en af ​​de mest alsidige og omkostningseffektive maskiner, der arbejder på byggepladser og industrielle virksomheder. Men maskinens alsidighed er kun virkelig realiseret hvis maskinen er udrustet med en række unikke specialdesignede Magni arbejdsredskaber.

Magni producerer et stort og varieret udvalg af tilbehør, der passer til såvel roterende som ikke-roterende Magni teleskoplæssere. Et arbejdsredskab giver en maskine en funktion, herunder et par eksempler herpå:

  • Når maskinen er udstyret med gafler, kan den løfte paller med varer op til en højde på 39 meter.
  •  Når maskinen er udstyret med en arbejdsplatform, kan den transportere 3 mænd plus udstyr, med en maksimal kapacitet på 1000 kg, op til en arbejdshøjde på 41 meter.
  •  Når maskinen er udstyret med et spil, kan den udføre løfteopgaver op til 2500 kg på maskinens maksimal højde.

Magni samarbejder med tilbehørs producenter over hele verden, dette for at forsyne Magni kunder med innovative omkostnings- og tidsbesparende arbejdsredskaber til deres Magni teleskoplæssere. Magni har udrustet maskiner til træbeskæring, rør håndtering, dæk håndtering, løfte, stenborings opgaver, arbejdsredskaber som alle kan betjenes på afstand, hvilket fjerner behovet for yderligere folk på pladsen til at betjene og dirigere.

Erfaringerne samlet gennem mere end tyve år i branchen har gjort det muligt for Magni at designe og konstruere en række ekstremt moderne arbejdsredskaber med tekniske løsninger. Med Magni’s velkendte kvalitet, alsidighed og professionalisme, giver de yderst innovative arbejdsredskaber os mulighed for at skræddersy materialehåndteringsudstyr til kundernes specifikke arbejdsopgaver.

Magni benytter præcis samme høje kvalitetsstandarder på tilbehør og arbejdsredskaber som de anvender i produktionen af ​​ maskiner. Faktisk benytter de udelukkende internationalt anerkendte mærker som Sauer-Danfoss, Bosch Rexroth og Reggiana RIDUTTORI og de strenge kontrol redskaber, der anvendes i produktionslinjen anvendes også her.

Magni har etableret en høj teknisk organisation som er 100 % dedikeret til udvikling af tilbehør og arbejdsredskaber, dette gør det muligt at være ekstremt reaktivt i at analysere og foreslå skræddersyede løsninger, der kræves af kunderne. For Magni, er “special-løsning” det samme som “standard”.

Tryk her og se en video med Magni tilbehør

Oil&Steel billifte nu med tysk elektronik

Oil&Steel har valgt at opgraderer deres elektronik til en ny leverandør kaldet MOBA. Dette gøres som et led i at blive en skandinavisk storleverandør. MOBA er netop kendt for sin høje drift sikkerhed. Ikke nok med det øges maling kvalitet og andre vitale dele. Dette gør også at priserne vil stige på Oil&Steel billifte. Arbejdshøjde og udlæg er fortsat i topligaen hvor der tilbydes 12 m på 20 m billifte og ligeledes 12 m i udlæg på deres 26 m billift.

Der er mange forskellige muligheder og sammensætninger indenfor billifte så kontakt os gerne for en dialog omkring jeres behov og vi finder rette billift til jer. Hvad enten den er med eller uden støtteben. Eller som selvkørende billift/lastbillift så har vi erfaringen og de bedste priser!

Når du handler med M.J. Hydraulik og KK materiel sikre du dig endvidere rigtig 24 timer og landsdækkende service kva vores 15 service biler i Danmark. Vi er stærke indenfor billifte, lifte, teleskoplæssere og entreprenørmaskiner.

 

 

Palfinger god pris og god kvalitet

Palfinger udvikler konstant deres sortiment inden for billifte. I får det velkendte mærke men til en meget fornuftig pris. Lige nu tilbyder vi palfinger billifte i en arbejdshøjde fra 13 – 24 m, men dette udvides og udvikles konstant.

Palfinger billiftene fra 13-24 m er lavet meget simple ift. hydraulik og elektronik netop for at minimere fejl og unødvendige driftstop.

Så er du på udkig efter en palfinger billift er du velkommen til at kontakte M.J. Hydraulik og KK materiel.

Når du handler med os får du endvidere adgang til vores landsdækkende service hvor vi er særligt skrappe inden for lifte, teleskoplæssere og andet entreprenørgrej.

Lige nu har vi flere palfinger billifte på lager så kontakt os for hurtig lev.

Magni når støttebenene skal være variable!

Teleskoplæssere og rotorlæssere fra 18 til 40 m i arbejdshøjde.

Magni er et Top Premium Brand som har sat nye standarder indenfor teleskop- og rotaionslæsser markedet.

Netop fordi at arbejdsdiagram og kompaktheden er i særklasse. Endvidere er teleskop- og rotationslæsserne meget driftssikre og det er kun topbrand komponenter som er valgt. Aircondition er selvfølgelig standard ligesom et imponerende arbejdsdiagram er standard.

Foruden for en top kvalitets maling som med garanti ikke falmer i maskinens levetid, tilbydes Magni også i en Smart S serie som har saksestøtteben. Dvs. den kan stabileres med støtteben helt inde og kræver derfor minimal plads. Foruden dette er saksesystemet konstrueret således at støttebenene er lidt længere og derfor kan de stabiliseres i meget ujævnt terræn.

Magni overholder naturligvis de nye standarder inden for miljø og maskinerne er yderest brændstof effektive, dette er blot et par af de mange fordele ved at vælge Magni teleskop- og rotationslæssere.

Ring gerne til vores salgsafdeling som kan hjælpe til med vejledning, råd og hvad en Magni teleskop- / rotationslæsser kan tilbyde dig af unikke fordele.

Ønsker i special opbyggede kurve til nogle bestemte projekter så kontakt da vores teknisk afdeling som står for godkendelser af dette.

Har du allerede en teleskop-/rotationslæsser i dag men ønsker landsdækkende 24 timers service? Så ring gerne til vores serviceafdeling som kan give et tilbud på service og reservedele.

Hybride terrængående sakselifte

Verden i dag tilbyder inden for mange brancher mange forskellige muligheder. Indenfor lift branchen er det i dag også normalt at anvende terrængående sakselifte som er hybride. Dvs. at der både kan bruges diesel og batterier. Dette giver en god mulighed for at anvende den terrængående sakselift indenfor såvel som udenfor. Indenfor er det en fordel da den netop har batteri men også for at du har mulighed for at tage flere kg. Med op i kurven liften end ved en traditionel sakselift.

Hybride sakselifte eller kombi sakselifte går typisk op i 14 m arbejdshøjde. Vi har jævnligt brugte hybride sakselifte på lager, og selvfølgelig nye til hurtig levering.

Som kunde hos M.J. Hydraulik og KK materiel har du sikkerhed i vores landsdækkende serviceflåde på 15 servicevogne og to værksteder i hhv. Holbæk og Vejle. Vi udfører årseftersyn såvel som reparationer indenfor teleskoplæssere og lifte mv. Vi er stærke på de fleste mærker i branchen såsom Manitou, JLG, Snorkel, Genie, Dingli, Houlotte, Skyjack, Hinowa, Palfinger mv.

Har vi ikke den ønsket lift på lager så ring gerne til os da vi dagligt handler med mange lifte og teleskoplæssere og derfor kan det være at vi ikke har nået at få det på nettet endnu.