Magni RTH 8.25 SH: M.J. Hydraulik ApS
Gå til hoved-indhold
Magni RTH 8.25 SH Rotationslæsser
Magni RTH 8.25 SH Rotationslæsser

Magni RTH 8.25 SH

NY
vnr. 65MARTH825

Magni RTH 8.25 SH har en bedre kapacitet end nogen anden rotorlæsser på markedet, med denne maskine er det ikke udelukkende konkurrerende rotorlæssere der får baghjul, selv kranerne skal til at oppe sig, da denne Magni et langt stykke hen ad vejen også slår dem på performance.

Som alle andre Magni produkter, er denne Magni RTH 8.25 af meget høj kvalitet og den yder imponerende 8 tons løftekapacitet.

Magni RTH 8.25 er konstrueret meget kompakt og er derfor meget alsidig at anvende, selv når der der er lidt plads og bedst af alt så er den meget simpel, hurtig og billig at opstille, i modsætning til for eksempel kraner.

Motoren er af mærket Mercedes og den overholder naturligvis de nyeste miljøkrav og er meget driftsikre. Magni vælger kun komponenter, som er af højeste kvalitet og derfor er der bl.a. valgt Bosch Rexroth og Danfoss hydraulik.

Når man vælger en Magni teleskop eller rotationslæsser får man selvfølgelig kvalitet, men også et produkt som sætter flotte standarder. Her kan nævnes airconditon som standard, højtryks hydraulik som giver en øget arbejdshastighed. Heraf kombineres dette med yderst driftssikkert elektronik, som sikrer en meget manøvre stabil styring. Endvidere er arbejdsdiagram, opstillingsmål og performance i særklasse.

Magni PATENTEREDE Støtteben
Det patenterede støttebens stabiliserende system, giver ved at kombinere både drejelige og teleskopiske bevægelser, en øget stabilitet og dermed en overlegen løfteevne sammenlignet med de konventionelle støttebens systemer. Desuden er software udviklet af Magni selv, denne styrer et aktivt dynamisk stabiliserende system baseret på måling af længden af hver støtteben. Når maskinen ikke er ligeligt stabiliseret på sine 4 fødder, beregner systemet (som også er tilgængelig på alle øvrige modeller i RTH Serien) konstant bæreevnen og tilpasser ud fra dette det tilladte arbejdsdiagram ud fra maskinens reelle opstilling.

Specifikationer for Magni RTH 8.25 SH:

Maksimal løfte kapacitet: 8.000 kg
Maksimal løfte højde: 24,9 m
Maksimalt udrække: 21,1 m
Kapacitet ved maksimal højde: 5.300 Kg
Motor: Mercedes 170 kW – 231 hk
Gear: Hydrostatisk
Antal hastigheder: 2/2
Kørsels hastighed: 40 km/t
Hydraulisk kredsløb: Load sensing
Længde: 7,95 m
Bredde: 2,50 m
Højde: 3,13 m
Vægt: 24.000 kg
Rotation: Kontinuerlig 360°

Egenvægt

24000 KG
Kapacitet max højde

5300 KG
Kørehastighed

40 KM/T
Max løftehøjde

24.9 M
Max løfte kapacitet

8000 KG
Transportbredde

2.5
Transporthøjde

3.13
Transportlængde

9.15 M
Udrække

21.1 M
Gear type

Hydrostatisk
Motor

Mercedes
Mærke

Magni
Download produkt

Hvad siger vores samarbejdspartnere?

Hvordan er vores service?