Autec fjernbetjeninger | M.J. Hydraulik ApS
Gå til hoved-indhold

Køb Autec produkter hos M.J. Hydraulik

Introduktion til AUTEC

Verdenskendt leverandør til bl.a. Manitou og MAGNI teleskoplæssere

Kort om Autec

Autecs mission er at levere ideelle fjernbetjeninger til maskinstyringer med fokus på øget produktivitet og sikkerhed, uanset hvor udfordrende situationen er. Det gør vi ved hjælp af pålidelige og brugervenlige produkter som er 100% gennemtestede og funktionelt sikre. Vi understøtter mange segmenter og er stolte over at levere løsninger, der er specielt tilpasset vores kunders individuelle behov.


Undtagelsen er reglen

Efter at have fejret 30 år i branchen, er AUTEC blevet ekspert på at tilpasse trådløse fjernbetjeninger til specifikt at passe til de forskellige behov hos vores kunder. På AUTEC er vores motto "Undtagelsen er reglen". Vi er anderledes, fordi vores mål ikke alene bygger den bedste fjernbetjening - det handler om at opbygge den bedste fjernbetjening for hver af vores kunder. Du kan regne med vores internationale salgs- og servicenetværk og professionelle kundeservicepersonale for at være der både før og efter salget.

Fokus på kernekompetencer og teknologisk fremskridt

Vores R & D-team, salgsfremmende ingeniører og konfigurationseksperter er ”second to none” i design af trådløse Fjernbetjeninger. Vi stræber efter at blive kendt som markedsleder inden for radioteknologi. Vi vil fortsat investere i næste generations teknologier for at udvikle nyere sikre trådløse grænseflader, mens vi fortsætter med at understøtte vores fremtidige vækst. AUTEC deltager i tekniske udvalg (for eksempel CEI CT44, IEC TC 44 / WG13) og er dedikeret til at fortage ændringer og holde sig foran kurven med hensyn til krav, standarder og overholdelse. I mere end ti år har AUTEC også været vært for årlige sikkerhedsmøder, hvor lovgivningsændringer og vigtige opdateringer i tekniske standarder deles ud over erfaringen og kendskabet til sikkerhedseksperter i branchen.

Hvilke brancher leverer Autec til i dag

Byggeri

Autec producerer kontrolsystemer til en bred vifte af maskiner inden for byggeri, forsyningsselskaber og vedligeholdelse. Ud over byggemaskiner (fx betonpumper, tårnkraner, læssekraner, teleskoplæssere, gravemaskiner osv.) Tilbyder vi også løsninger til storskala konstruktion, såsom tunneling, rørledning og boremaskiner. Vi tager også højde for andre sikkerhedskritiske anvendelsesmåder, såsom brolægning, kloakrensning eller gassugning. Vores systemer kan også installeres på forhøjede arbejdsplatforme til personløft.

Industrien

Uanset om det er traværs kraner, minikraner, magneter, transportbånd, stablere, kraner eller skære- og pressemaskiner, er Autecs styresystemer designet til at imødekomme udfordrende brugsvilkår. Forvaltning af forskellige løfteautomater og automationssystemer er let med sikre og pålidelige løsninger, som kan anvendes på enten enkeltmaskiner eller poolede ressourcer, der involverer brug af flere sendere eller modtagere.

Logistik & Transport

Autec sikre innovative fjernstyringssystemer til logistik og transport. Vores tilpassede løsninger til håndtering af sådanne applikationer som mobilkraner, arbejdsplatforme, containerløftere, slæbebiler, AGV, trailere, automatiske lagre, sporvogne og gaffeltrucks kan let installeres, hvilket giver sikkerhed og brugervenlighed, samtidig med at man optimerer tidsstyring og arbejdskraft

Skovbrug og landbrug

Vores systemer til skovbrug og landbrug leverer løsninger til applikationer som fejemaskiner, buskryddere, mobilkraner og flishuggere. Autec fortsætter med at tilføje til antallet af måder fjernbetjeningsteknologier kan implementeres for at fremme et grønnere og renere globalt miljø.

Maritime

Anvendelse af Autec-systemer kan forbedre sikkerheden og effektiviteten i maritime applikationer. Disse omfatter båd- og skibsbygningsbjælker, forsyningskraner, mobile bådtransporter, havkraner, hydrauliske skibskraner, stiger og containerløftere. Fjernbetjeningsteknologi har oplevet en dramatisk stigning i dets tilstedeværelse i større havne. Den nye Rotterdam World Gateway har for nylig sat standarden for havautomatisering med fuldt automatiserede gårdskraner og elevatorer sammen med fjernstyrede kajkraner

 

Hvordan er vores service?