DINO Lift | M.J. Hydraulik ApS
Gå til hoved-indhold

DINO Lift

Introduktion til DINO lifte

 “Made in Finland” siden 1974

Dinolift Oy er et finsk firma, der fremstiller DINO mandskabslifte af høj kvalitet til forskellig anvendelse, primært til udlejningsvirksomheder, men naturligvis også til slutbrugere. DINO mandskabslifte giver dig sikkert og effektivt mulighed for at arbejde i luften, samtidig med at du oplever en behagelig fra start til slut.

DINO liftene er blevet solgt til mere end 40 lande rundt om i verden, hvor eksporten tegner sig for 85% af produktionen. Virksomhedens hovedmarkeder er i Norden og Nord Europa.

Innovation og kontinuerlig udvikling

Dinolift Oy søger konstant at udvikle sit sortiment ved at introducere nye lift typer samt ved at forbedre eksisterende modeller, dette i overensstemmelse med kunde- og markedsfeedback. Nylige DINO-produktlanceringer omfatter multifunktions bomliften DINO 220XSE der byder på 350 kg kurvekapacitet, teleskoplæsser funktionalitet og mulighed for at tilkøbe støtteben, og den batteridrevne bestseller DINO 120TB i 2016. Der er også den nye og forbedrede DINO 280RXT - en letvægts bomlift med støtteben, der når 28 m op og op til 16 m sidelæns med en total vægt på under 5 tons.

Langsigtet holdbarhed

Hele DINO-serien er kendt for sin overlegne kvalitet og -sikkerhed, såvel som dets engagement i produktionsteknologi. Da hver DINO er designet og fremstillet internt med brug af udelukkende de mest holdbare komponenter, er DINO blevet et betroet mærke inden for krævende udlejning og ved brug under vanskelige vejrforhold. DINO trailerlifte er stabile at trække efter vognen og nemme at flytte rundt på arbejdspladsen, dette takket være det kraftfulde drivsystem og det velafbalancerede chassis.

Selvkørende DINO bomlifte er nemme at bruge og vedligeholde, de byder på hurtig opsætning og hurtige bombevægelser = øget produktivitet på arbejdspladsen. Omfattende stabilitetsberegninger og belastningstests sikrer, at DINO liftene opfylder de højeste sikkerhedsstandarder. Den endelige inspektion udføres i henhold til industristandarden (EN280). Alle DINO lifte er naturligvis CE-certificerede.

DINO Familie rundt om i verden

M. J. Hydraulik er officiel dansk forhandler af DINO produkterne og i samarbejde med DINO fabrikken i Finland leverer vi effektiv kundeservice og teknisk support, dette med vægt på øjeblikkelig opmærksomhed på alle henvendelser. Vores montører har alle modtaget teknisk og servicemæssig træning af DINO-fagfolk på DINO fabrikken eller lokalt på et af vores 3 serviceværksteder i Danmark.

Dinolift Oy blev tildelt ISO 9001 kvalitets- og ISO 14001 miljøcertifikater i 2000.

 

Beskrivelse af Dino knæk-arms trailerlifte

 

DINO knækarms trailerlifte identificeres af X i modelnavnet. X, hentyder til, at liftene kan udføre en saksebevægelse. Med en saksebevægelse lodret op og ned, kan liften placeres tættere på arbejdsområdet, da saksebevægelsen gør det muligt at løfte bommen lodret, før teleskopbommen køres ud. Denne funktion muliggør en mere fleksibel brug af liftene.

Trailerliftens lette vægt giver vigtige fordele for brugeren: Liften kan bruges på arbejdspladser, hvor der er vægtbegrænsninger eller indenfor i bygninger. En DINO XT trailer er nem og sikker at transportere, dette takket være den robuste stålkonstruktion og det velafbalancerede chassis. Hvis der er flere arbejdspladser med transportbehov i mellem eller ved brug til kortvarige jobs, skal den omkostningsbevidste bruger helt klart vælge en DINO XT trailerlift.

KLAR TIL UDLEJNING SOM STANDARD

DINO XT trailerlifte er klar til udlejning. Standardfunktionerne omfatter kontinuerlig rotation af bommen, kurv-rotation og selvkørselssystem (selvtræks enhed). Den højeste DINO XT trailer 260XTD kan betjenes fuldt ud fra kurven af: aktivering af drivsystemet, flytning af maskinen på arbejdspladsen og automatisk opstilling af støttebenene. Det er hurtig og nem betjening. Alle DINO XT trailerlifte leveres med enten 230V direkte drift eller med 24V batteri drift som standard, derved kan de benyttes såvel indenfor eller udenfor. Derudover kan en ekstra power pakke tilføjes til drift, hvor der er begrænset adgang til strømnettet, for eksempel en benzin-motor *) *) Kontroller produktspecifikationer, da der her er forskelle mellem modellerne.

 

 

 

Beskrivelse af Dino teleskop trailerlifte

 

Arbejdshøjde på 18 m med en maskine vægt på lige over 1800 kg!

Denne teleskop trailerlift er den model hvor du får det bedste højde / vægtforhold i DINO-serien. Når der er en vægtbegrænsning på arbejdspladsen, hvis underlaget er blødt eller hvis gulvet inde i en bygning er sart, så er denne teleskop trailerlift det rigtige valg.

En DINO trailerlift er nem og sikker at transportere, dette takket være den robuste stålkonstruktion og det velafbalancerede chassis. Hvis der er flere arbejdspladser med transportbehov i mellem eller hvis der skal udføres jobs af kort varighed, kan den omkostningsbevidste bruger med fornuft vælge en  teleskop trailerlift.

KLAR TIL UDLEJNING SOM STANDARD

DINO teleskop trailerlifte er udlejnings klar. Standardfunktionerne omfatter kontinuerlig krøjning af bommen, kurv rotation og selvkørselssystem. *) Vælg en DINO teleskop trailerlift for en sikker, stabil og nem vej op til den højde hvor jobbet skal udføres.

*) Kontroller produktspecifikation for forskelle mellem modeller

 

Beskrivelse af Dino crawlers/bæltelifte

 

Edderkoppelift, crawler, bæltelift, larvefodslift, ja kært barn har mange navne.

DINO XTC II edderkoppelifte er det rigtige valg, når der er behov for en allround lift, som er nem at benytte og som samtidig har fremragende køre- og opstillingsmuligheder i vanskeligt terræn. Blød eller ujævn jord er ikke noget problem for DINO XTC II takket være det lave jordtryk og det lave tyngdepunkt.

KLAR TIL UDLEJNING SOM STANDARD

Brugervenligheden og driftssikkerheden gør DINO XTC II til en perfekt maskine til udlejning både, dette såvel udendørs som indendørs. Fremragende stigningsevne og opstillingsevne giver let adgang til arbejdspladser, hvor andre maskiner ikke kan komme frem og stilles op. DINO XTC II er let og hurtig at sætte op,  støttebenene har én position og de byder på maksimal frihøjde på en meter, liften kan automatisk nivellere, dette med et tryk på én knap.

Transport rundt på landevejene er let ved brug af den skræddersyede trailer DT3500L, denne er også fremstillet af Dinolift, liften kan naturligvis også transporteres på en lastbil eller et påhængskøretøj. Lastning og losning foregår nemt, blot ved at løfte XTC II op på støttebenene og kører traileren ind under. Man kan også bruge ramper til at køre maskinen op på påhængskøretøjet. Kørsel med XTC II er præcis og kontrolleres med proportional styring og en kraftig motor.

 

 

Dino bomlift (knæk-arms) / teleskoplæsser

 

 

DINO 220XSE er den rigtige maskine, når der er behov for noget mere end det almindelige: 350 kg kurvekapacitet, en ekstra stor kurv til 3 personer, mulighed for at arbejde på skrånende underlag.

DINO knækarms bomlifte kan udføre en saksebevægelse. Med en saksebevægelse lodret op og ned, kan liften placeres tættere på arbejdsområdet, da saksebevægelsen gør det muligt at løfte bommen lodret, før teleskopbommen køres ud. Denne funktion muliggør en mere fleksibel brug af liften.

Som standard kan DINO 220XSE benyttes på skåninger med op til 5 ° hældning, men ved tilvalg af optionen støtteben, kan DINO 220XSE betjenes på hældninger op til imponerende 12 °!

Alle disse funktioner sikrer, at 220XSE kan arbejde i arbejdssituationer, hvor andre bomlifte må give op: med højere kurvekapacitet og  i et mere skrånende terræn.

2-i-1 = DINO 220XSE kan let omdannes fra lift til teleskoplæsser

Men det slutter ikke her – for at øge produktiviteten yderligere, kan DINO 220XSE let omdannes til en let teleskoplæsser. Kurven er monteret på gafler med hurtigkoblingsmekanisme. Når kurven er fjernet, kan gaflerne løfte op til 500 kg i hele arbejdsdiagrammet, i en højde op til 22 m og med et udlæg op til 13,4 m til siden.

Teleskoplæsseren kan betjenes ved hjælp af enten kabelstyring eller ved tilkøb af ledningsfri radiostyring, kan den betjenes trådløst.

 

Beskrivelse af Dino letvægts bomlift (knæk-arms)

DINO RXT er den rigtige selvkørende bomlift, når der er behov for at arbejde på blød eller skrånende jord, eller når der er vægtbegrænsninger på arbejdspladsen. Den kraftige Kubota-motor kombineret med maskinens lave vægt og lave tyngdekraft gør det nemt at kører med liften, også selvom jorden er udfordrende. Automatisk nivellering i op til 8 ° hældning øger maskinens alsidighed.

Takket være støttebenene og den totale vægt på maks. 5 tons, kan RXT-liftene kranes op på de øverste etager af bygninger under byggeprocessen. Den lave vægt betyder også, at du ikke sidder fast i mudder eller beskadiger bløde underlag, uanset om den er ude på græsset eller indvendigt på sarte gulve.

Til brug inde i bygninger, eller i områder med restriktioner med hensyn til emissioner eller støj, kan RXT udrustes med en elektrisk motor til drift af bomfunktioner.

DINO RXT er en knækarms bomlifte og den kan derfor udføre en saksebevægelse. Med en saksebevægelse lodret op og ned, kan liften placeres tættere på arbejdsområdet, da saksebevægelsen gør det muligt at løfte bommen lodret, før teleskopbommen køres ud. Denne funktion muliggør en mere fleksibel brug af liften.

Sidst men ikke mindst, så er DINO 280RXT imponerende brugervenlig over for udlejningskunder, hvor det oftest er en ny bruger hver gang liften benyttes, for det første er betjeningen af liften utrolig simpel, for det andet, så har liften kontinuerlig rotation, derved vil kunden aldrig havne i den uheldige situation hvor de tror at liften er defekt fordi den ikke kan dreje til den ene side, dette ses ofte når man vælger lifte med begrænset rotation, for her skal liften når den når til stoppet, hele vejen retur igen for at nå der over hvor kunden ønsker at kører hen.

 

Beskrivelse af Dino 230VT - billift

 

Hermed præsenteres DINO 230 VT, en billift udviklet i samarbejde med en af verdens mest succesfulde billift udlejere. Med DINO 230VT i udlejningsflåden slipper man for kunder der ikke kan finde ud af at betjene liften, dette eftersom DINO 230VT er ekstremt brugervenlig og intuitiv i dens betjening.

 DINO 230 VT er monteret på Mercedes Sprinter chassis, hvorved komforten under transport også er sikret.

Liften byder på 23,0 meters arbejdshøjde med dertil hørende 21,0 meters platformshøjde. Liften har et imponerende udrække på 15,1 meter dette med 100 kg i kurven, med op til 230 kg. i kurven er udrækket imponerende 11,3 meter, derved kan selv «rigtige mænd» udføre arbejde fra kurven i et flot udrække.

DINO 230 VT byder på 3 muligheder for opstilling, dette enten som smal, bred eller med støttebenene ud til den ene side og lige ned til den anden, herved sikres opstilling i enhver arbejdssituation. Liften har naturligvis automatisk opstilling, eftersom dette er det mest brugervenlig over for udlejningskunder.

Bedst af alt så kan denne lift kører med op til 3 bom bevægelser på én og samme tid, dette gør det langt hurtigere for brugeren af komme frem til det emne der skal arbejdes på. Ydermere har DINO 230 VT både hjemfunktion, således den selv kan pakke sammen, samt memory funktion således den selv kan finde op til en gemt position, dette er igen ting som gør hverdagen nemmere for udlejer og ikke mindst brugeren. Sidst men ikke mindst har liften auto-detect bom position, herved sikres det at brugeren ikke ved en fejl påkører førerhuset – dette er yderst omkostningsbesparende !

I kurven finder brugeren USB stik, således mobil telefon mv. Kan oplades mens man arbejder.

Her på M.J. Hydraulik hjemmesiden er det komplette produktprogram fra DINOLIFT repræsenteret, kontakt vores salgsafdeling for yderligere informationer.

Har du allerede en trailerlift af mærket DINOLIFT, så kontakt os endelig, med afdeling i Aarhus, Esbjerg og Holbæk, samt med 20 udekørende servicevogne i Danmark, er vi behjælpelige med at udføre det lovpligtige årseftersyn, serviceeftersyn eller for den sags skyld eventuelle reparationer, vi har ligeledes et udvalg af DINOLIFT reservedele i vores servicevogne, så vores montører kan hjælpe til på stedet, dette uanset om liften måtte befinde sig i øst eller vest.

Søg på MJ-hydraulik

Du skal være logget ind for at benytte denne funktion

Når du er logget ind som bruger i vores portal kan du gemme søgningen til senere brug. Når søgningen er gemt på din profil vil du modtage en e-mail hver gang der er en annonce der matcher din søgning.

Hvordan er vores service?