Instant Upright | M.J. Hydraulik ApS
Gå til hoved-indhold

Instant Upright

I mange år har Instant UpRight været dedikeret til at levere sikre, effektive og innovative stilladsprodukter, dette til såvel lave og høje arbejdssteder.

Instant Upright er i dag et globalt mærke med kunder over hele verden. Produkterne er i daglig brug til bygge-, kommercielle-, uddannelsesmæssige-, institutionelle- og industrielle-opgaver i alle brancher, dette med en bred vifte af kompatible tilbehørs og specialprodukter, der øger alsidigheden.

 

Kvaliteten af såvel produktion som design har bestemt været afgørende for Instant UpRights succes. Den topmoderne europæiske fabrik på ca. 136.000 kvadratmeter indeholder det mest avancerede legerings tårn/produktionsanlæg i verden.

Instant byder på et komplet produktsortiment som er fremstillet i overensstemmelse med National & International tekniske standarder, herunder EN1004, Work at Heights Regulations, ANSI krav.

Til slutbrugeren sikrer dette den højeste kvalitet, holdbarhed og sikkerhed, når du bruger INSTANT produkter.

Produktionsteknikker i verdensklasse og ISO 9001 kvalitetsgodkendelse sikrer, at produkter leveres til tiden og med rette specifikationer. At vores produkter og serviceydelser overholder ISO 9001 International standarder er vores garanti for kvalitet for vores kunder.

Instant Upright har hoved kontor i Dublin, Irland og de har et verdensomspændende forhandler netværk. I Danmark er det M. J. Hydraulik som er den officielle forhandler.

Hvordan er vores service?