Palfinger billifte og bæltelifte | M.J. Hydraulik ApS
Gå til hoved-indhold

Palfinger

Palfinger er en verdensomspændende virksomhed der blandt andet er kendt for lastbilkraner, kroghejs, lastbil monterede gaffeltrucks, løftebagsmække, containerhåndtering, broinspektionslifte, billifte, bæltelifte osv.

M.J. Hydraulik er blandt andet forhandler af Palfinger billifte, det er chassis monterede mandskabslifte med arbejdshøjde der starter ved mandskabslift med 13 meters arbejdshøjde, denne monteret på 3.5 ton chassis, som kan køres med lille kørekort.

Vi er ligeledes forhandler af Palfinger bæltelifte (larvebåndslifte), her starter programmet ved 15 meters arbejdshøjde og ender ved Palfinger P520 der byder på imponerende 52 meters arbejdshøjde.

Ønsker i at vide mere om Palfinger billifte eller bæltelifte, så er i meget velkommen til at kontakte vores salgsafdeling!

Ønsker i et tilbud på servicering eller reparation af jeres nuværende Palfinger produkter, kontakt da vores serviceafdeling.

Søg på MJ-hydraulik

Du skal være logget ind for at benytte denne funktion

Når du er logget ind som bruger i vores portal kan du gemme søgningen til senere brug. Når søgningen er gemt på din profil vil du modtage en e-mail hver gang der er en annonce der matcher din søgning.

Hvordan er vores service?