PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

Magni RTH 6.46

Ny
vnr.: 65MARTH646
Serienr.: 65MARTH646
Magni RTH 6.46Magni RTH 6.46

Magni RTH er en serie af roterende, firehjulstrukne teleskoplæssere, alle udrustet som standard med firehjulsstyring, trykkabine med 100% luftfiltrering, hydrostatisk gear og højtryks hydraulik som giver en øget arbejdshastighed, samt stor besparelse på brændstof.

Serien tilbyder løftehøjder på mellem 18 og 51 meter. Magni produkterne er udviklet til bygge- og udlejningsbranchen, hvor der stilles store krav til rækkevidde, løftehøjde samt til brugervenlighed og lave omkostninger til driften.
store krav til rækkevidde, løftehøjde samt til brugervenlighed og lave omkostninger til driften.

Magni RTH 6.46 er af meget høj kvalitet og yder 6 t løftekapacitet. Dette ses også arbejdsdiagrammet de flotte løfte kurver som rotationslæsseren yder. Ydermere er Magni rotationslæsseren konstrueret meget kompakt og er derfor meget alsidig at anvende, selv når der der er lidt plads.

Motoren er af mærket Volvo og den overholder naturligvis de nyeste miljøkrav og er meget driftsikre. Magni vælger kun komponenter, som er af højeste kvalitet og derfor er der bl.a. valgt Bosch Rexroth og Danfoss hydraulik.

Når man vælger en Magni teleskop eller rotationslæsser får man selvfølgelig kvalitet, men også et produkt som sætter flotte standarder. Her kan nævnes airconditon som std. højtryks hydraulik som giver en øget arbejdshastighed. Heraf kombineres dette med yderest driftsikkert elektronisk, som sikre en meget manøvre stabil styring. Endvidere er arbejdsdiagram, opstillingsmål og performance i særklasse.

Magni PATENTEREDE Støtteben

Det patenterede støttebens stabiliserende system, der ved at kombinere både drejelige og teleskopiske bevægelser, giver øget stabilitet og dermed en overlegen løfteevne sammenlignet med de konventionelle støttebens systemer. Desuden er software udviklet af Magni, denne styrer et aktivt dynamisk stabiliserende system baseret på måling af længden af hver støtteben. Når maskinen ikke er ligeligt stabiliseret på sine 4 fødder, beregner systemet (som er tilgængelig på alle modeller af RTH Serien) konstant bæreevnen og tilpasser ud fra dette det tilladte arbejdsdiagram ud fra maskinens reelle opstilling.

Støttebenene på Magni RTH 6.46 er af typen Saksestøtteben (Scissor Outriggers). Stabiliserings systemet giver mulighed for variabel opstilling, maskinen forøger opstillingsbredden alt efter ønske eller behov, dette giver øget stabilisering og det sikrer dermed et udrække og en kapacitet som er de konkurrerende produkter overlegne.

MærkeMagni
StandNy
Brændstof, motor fabrikatVolvo TAD 583 VE - Stage V
Ydeevne motor (HK)231 HK
Ydeevne motor (kW)170 Kilowatt
Gear typeHydrostatisk
Gear, fremadgående2
Bakgear2
Max løftehøjde45,64 Meter
Max løfte kapacitet6.000 KG
Kapacitet max højde2.500 KG
Udrække/Udlæg, max33,5 Meter
Trækkende hjul2WD
Kørehastighed25 km/t
Rotation360 grader
Begrænset rotationJa
Kontinuerlig rotationJa
Frihøjde, sammenpakket0,39 Meter
StøttebenJa
AutonivelleringJa
Variabel opstillingJa
Stigningsevne44 procent
Stigningsevne30 grader
Aircondition, standardJa
100% luftfiltrering, standardJa
Automatisk godkendelse af udstyrJa
LS Hydraulisk kredsløbJa
Max tryk hyd. kredsløb350 Bar
Egenvægt30500 KG
Transportlængde8,96 Meter
Transportbredde2,50 Meter
Transporthøjde3,22 Meter
Sitemap
CloseClose