PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

Magni RTH 8.25

Ny
vnr.: 65MARTH825
Serienr.: 65MARTH825
Magni RTH 8.25Magni RTH 8.25

Magni RTH er en serie af roterende, firehjulstrukne teleskoplæssere, alle udrustet som standard med firehjulsstyring, trykkabine med 100% luftfiltrering, hydrostatisk gear og højtryks hydraulik som giver en øget arbejdshastighed, samt stor besparelse på brændstof.

Serien tilbyder løftehøjder på mellem 18 og 51 meter. Magni produkterne er udviklet til bygge- og udlejningsbranchen, hvor der stilles store krav til rækkevidde, løftehøjde samt til brugervenlighed og lave omkostninger til driften.

Magni RTH 8.25 har en bedre kapacitet end nogen anden rotorlæsser på markedet, med denne maskine er det ikke udelukkende konkurrerende rotorlæssere der får baghjul, selv kranerne skal til at oppe sig, da denne Magni et langt stykke hen ad vejen også slår dem på performance.

Som alle andre Magni produkter, er denne Magni RTH 8.25 af meget høj kvalitet og den yder imponerende 8 tons løftekapacitet.

Magni RTH 8.25 er konstrueret meget kompakt og er derfor meget alsidig at anvende, selv når der der er lidt plads og bedst af alt så er den meget simpel, hurtig og billig at opstille, i modsætning til for eksempel kraner.

Motoren er af mærket Volvo og den overholder naturligvis de nyeste miljøkrav og er meget driftsikre. Magni vælger kun komponenter, som er af højeste kvalitet og derfor er der bl.a. valgt Bosch Rexroth og Danfoss hydraulik.

Når man vælger en Magni teleskop eller rotationslæsser får man selvfølgelig kvalitet, men også et produkt som sætter flotte standarder. Her kan nævnes airconditon som standard, højtryks hydraulik som giver en øget arbejdshastighed. Heraf kombineres dette med yderst driftssikkert elektronik, som sikrer en meget manøvre stabil styring. Endvidere er arbejdsdiagram, opstillingsmål og performance i særklasse.

Magni PATENTEREDE Støtteben
Det patenterede støttebens stabiliserende system, giver ved at kombinere både drejelige og teleskopiske bevægelser, en øget stabilitet og dermed en overlegen løfteevne sammenlignet med de konventionelle støttebens systemer. Desuden er software udviklet af Magni selv, denne styrer et aktivt dynamisk stabiliserende system baseret på måling af længden af hver støtteben. Når maskinen ikke er ligeligt stabiliseret på sine 4 fødder, beregner systemet (som også er tilgængelig på alle øvrige modeller i RTH Serien) konstant bæreevnen og tilpasser ud fra dette det tilladte arbejdsdiagram ud fra maskinens reelle opstilling.

MærkeMagni
StandNy
Brændstof, motor fabrikatVolvo TAD 583 VE Stage V
Ydeevne motor (HK)231 HK
Ydeevne motor (kW)170 Kilowatt
Gear typeHydrostatisk
Gear, fremadgående2
Bakgear2
Max løftehøjde24,9 Meter
Max løfte kapacitet8000 KG
Kapacitet max højde5300 KG
Udrække/Udlæg, max21,1 Meter
Trækkende hjul4WD
Kørehastighed40 km/t
Rotation360 grader
Begrænset rotationNej
Kontinuerlig rotationJa
Frihøjde, sammenpakket0,3 Meter
StøttebenJa
AutonivelleringJa
Variabel opstillingJa
Stigningsevne44 procent
Stigningsevne30 grader
Aircondition, standardJa
100% luftfiltrering, standardJa
Automatisk godkendelse af udstyrJa
LS Hydraulisk kredsløbJa
Max tryk hyd. kredsløb350 Bar
Egenvægt24000 KG
Transportlængde7,95 Meter
Transportbredde2,5 Meter
Transporthøjde3,13 Meter
Sitemap
CloseClose