PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

Magni TH 5.24

Ny
vnr.: 80MATH524
Serienr.: 80MATH524
Magni TH 5.24Magni TH 5.24

Magni TH 5.24 er en verdens nyhed som sætter nye standarder for teleskoplæssere.

M. J. Hydraulik Aps er stolte af at præsentere Magni TH 5.24 fra Magni SRL.

Magni TH5.24 er et gennembrud i teleskoplæsser designet og den byder på et nyt sikkerheds niveau, ny teknologi og et komfort niveau som ikke tidligere er oplevet inden for denne kategori af teleskoplæssere.

Magni TH5.24 byder på 23,9 meter løftehøjde og imponerende 5 ton kapacitet, i 23,9 meters højde er kapaciteten 1.5 ton og imponerende 200 kg ved et udrække på 19.1 meter, Magni TH5.24 tilbyder et arbejdsdiagram med stor fleksibilitet for brugeren, sidst men ikke mindst er Magni TH5.24 ekstremt kompakt.

5° manøvre dygtighed:

Denne Magni skiller sig ud fra andre teleskoplæssere på markedet, for selv om TH 5.24 ikke er en rotationslæsser, så byder den alligevel på et patenteret chassis bevægelses system som tillader 5° manøvredygtighed, den kan ganske enkelt rotere ca. 2,6 meter ude for enden (ca. 1,3 meter til højre og ca. 1,3 meter til venstre). Dette er yderst tidsbesparende ved opstilling, da man ikke behøver foretage ny opstilling af teleskoplæsseren hvis man ikke “rammer rigtigt” den første gang, her kan man blot korrigere med den drejbare bom.

Magni TH 5.24 er konstrueret yderst kompakt og er derfor meget alsidig at anvende, selv når der der er lidt plads.


Kvalitet, sikkerhed og komfort:

Magni TH 5.24 byder på et yderst kompakt design og de samme ekstremt gode sikkerhedssystemer og funktioner som findes på de dyrere Magni rotations teleskoplæssere.

Magni vælger kun komponenter, som er af højeste kvalitet og derfor er der bl.a. valgt Bosch Rexroth og Danfoss hydraulik.

Deutz motoren som yder imponerende 134 HK overholder naturligvis de nyeste miljøkrav “Tier 4” og den er meget driftsikker.

Det som virkelig adskiller Magni TH 5.24 fra andre teleskoplæssere er sikkerheds styring. Hos Magni er sikkerhed ikke en option, det er en prioritet. Magni TH 5.24 er den første “fast bom” teleskoplæsser der er fremstillet med alle sikkerhedssystemerne fra Magni rotationslæssere. Dette betyder at maskinen har det samme dynamiske vægt belastnings diagram, udstyrs genkendelse og touch skærm som virkelig komplimenterer Magni familiens maskiner.

Når man vælger en Magni teleskop eller rotationslæsser får man selvfølgelig kvalitet, men også et produkt som sætter flotte standarder. Her kan nævnes ergonomi og komfort så som, aircondition som standard og 100% luftfiltrering med mulighed for at skifte filtre som passer til netop det arbejdsmiljø teleskoplæsseren benyttes i – dette er ekstremt vigtigt ved arbejde nær for eksempel asbest, da de korrekte filtre vil sikre operatøren ren luft i kabinen.

Herudover byder den også på den store forrude med 360 graders synlighed og klart udsyn til gaflerne.

Højtryks hydraulik med et arbejdstryk på imponerende 350 bar giver brugeren en øget arbejdshastighed, dette kombineret med yderest drift sikker elektronik, som sikrer en meget manøvre stabil styring.

Magni TH 5.24 er programmeret til at benytte samme tilbehør som benyttes i Magni RTH og HTH maskinerne, dette betyder at brugeren kan benytte arbejdsplatform, spil, kran jib osv på maskinen, vel vidende at maskinen selv tilpasser arbejdsdiagram og sikkerhedssystem hver gang.

Sidst men ikke mindst skal det nævnes at Magni TH 5.24 er udstyret med on board diagnostic som styres gennem CanBus, dette betyder at maskinen kan overvåges på arbejdsstedet uden brug af separat bærbar computer eller software.

Endvidere er arbejdsdiagram, opstillingsmål og performance i særklasse.

Ring og få vejledning hos M.J. Hydraulik hvis der sættes krav til en rotation og teleskoplæsser, som skal være af høj kvalitet, driftsikker og med 24 timers landsdækkende service!

MærkeMagni
StandNy
DriftsformDiesel
Brændstof, motor fabrikatDeutz
Ydeevne motor (HK)134 HK
Ydeevne motor (kW)100 Kilowatt
Gear typeHydrostatisk
Max løftehøjde23,9 Meter
Max løfte kapacitet5000 KG
Kapacitet max højde1500 KG
Udrække/Udlæg, max19,1 Meter
Trækkende hjul4WD
Kørehastighed40 km/t
Rotation5 grader
Begrænset rotationJa
Kontinuerlig rotationNej
Frihøjde, sammenpakket0,42 Meter
StøttebenJa
AutonivelleringJa
Variabel opstillingNej
Stigningsevne44 procent
Aircondition, standardJa
100% luftfiltrering, standardJa
Automatisk godkendelse af udstyrJa
LS Hydraulisk kredsløbJa
Egenvægt15500 KG
Transportlængde6,75 Meter
Transportbredde2,5 Meter
Transporthøjde2,88 Meter
Sitemap
CloseClose