Holbæk Lift & Materieludlejning har igen købt Magni | M.J. Hydraulik ApS
Gå til hoved-indhold

Holbæk Lift & Materieludlejning har igen købt Magni

| Teleskoplæssere

Først på året udvidede Holbæk Lift & Materieludlejning udlejningsflåden med 2 stk. Magni TH6.20, det er teleskoplæssere der byder på unik komfort og fleksibilitet.

Nu har Holbæk Lift & Materieludlejning igen været på indkøb, denne gang er valget faldet på en Magni RTH 5.30 S, det er en rotationslæsser med en løftehøjde på imponerende 30 meter.

“De to første Magni teleskoplæssere jeg købte af M.J. Hydraulik, har vist sig at være den helt rigtige investering, den respons maskinerne har fået fra slutbrugere er udelukkende positiv, nu ringer kunderne og siger at de vil leje en Magni teleskoplæsser. Det var derfor en nem beslutning, at vælge Magni fremfor andre mærker, da der skulle indkøbes ny rotationslæsser”, fortæller Jens Peder som er indehaver af Holbæk Lift & Materieludlejning.

Præcis som med Magni TH6.20, er Magni RTH 5.30 ganske simpel at betjene og komforten er helt i top, brugerfladen i de to maskiner er præcis den samme, hvilket gør at man føler sig hjemme når man skifter fra den ene til den anden. Aircondition standard i alle maskiner, ligesom kabinerne er trykkabiner (100% lufttætte), det vil sige at alt luft som kommer ind i kabinen er 100% filtreret. Ved skift af filter kan brugeren arbejde trygt og sikkert i mange forskellige arbejdsmiljøer, lige fra områder med asbest og støvpartikler, til områder med meget udstødningsgas.

Af andre fordele kan nævnes, at når brugeren skal nedtage og flytte tunge emner, så byder Magni på samme maksimale kapacitet uanset om maskinen er på støtteben eller hjul, mens der ved andre fabrikater typisk er reduceret kapacitet når maskinen er på hjul.

Kontakt Jens Peder ved Holbæk Lift & Materieludlejning hvis du ønsker at leje maskinen og kontakt Lars Rønde ved M. J. Hydraulik A/S hvis du ønsker at købe én.

For yderligere spørgsmål, kontakt:

Lars Rønde, salgsdirektør

lars@mj-hyd.dk

Hvordan er vores service?