PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

Magni bomlifte

09-05-2019
| BomlifteKnækarms-bomliftTeleskopbomlift
Magni bomlifte
På BAUMA messen i Tyskland i april 2019 udvidede Magni endnu engang programmet, denne gang med et bredt sortiment af bomlifte i såvel teleskop og knækarms varianter, med arbejdshøjder fra 16 til 30 meter.

NYHED 2019: Magni er på rekordtid blevet verdenskendte for deres sublime teleskop- og rotorlæssere i et program der starter ved 18 meters løftehøjde og ender ved verdensrekorden på 46 meters løftehøjde, med dertil hørende løftekapaciteter på mellem 4 og 10 tons. I 2018 udvidede Magni programmet til også at omfatte saxlifte og mastelifte og på BAUMA messen i Tyskland i april 2019 udvidede de programmet endnu engang, denne gang med et bredt sortiment af bomlifte i såvel teleskop og knækarms varianter.

Programmet af de nye bomlfite omfatter knækarmsbomlifte i arbejdehøjden 16 til 28 meter og teleskopbomlifte i arbejdshøjden 24 til 30 meter. Programmet forventes klar til levering i forsommeren 2019 og som altid så vil performance af Magni maskinerne sætte nye standarder i markedet, dette eftersom liftene er designet til at yde det maksimale udrække mens de samtidig har den lavest mulige vægt.

Liftene forefindes allerede nu på vores hjemmeside, dog med et begrænset antal specifikationer oplyst, der vil naturligvis løbende blive tilføjet flere specifikationer efterhånden som liftene kommer på markedet.

Sitemap
CloseClose