Magni Heavy Loader | M.J. Hydraulik ApS
Gå til hoved-indhold

Magni Heavy Loader

| Teleskoplæssere

Magni teleskoplæssere i serien MAGNI HTH er ekstremt alsidige tunge industri maskiner som kan håndtere tunge læs på helt op til 45 tons, dette er det tungeste af enhver producent i verden.

Ved arbejde inden for minedrift, stenbrud, petrokemikalier og mange andre tunge industrier tilbyder Magni HTH serien  kraft og manøvredygtighed i alle terræner. Bygget med en solid struktur og højkvalitets komponenter, er Magni HTH fast bom teleskoplæssere specielt designet til at sikre holdbarhed og pålidelighed under selv de mest ekstreme arbejdsforhold.

Magni HTH serien markerer en overlegenhed af Magni teknologier, der har styrket virksomhedens position på verdensmarkedet af teleskoplæssere. I et segment af Heavy Loader Teleskoplæssere har Magni det bredeste program.Der er ikke nogen anden virksomhed i verden, der kan producere teleskoplæssere med en lastekapacitet over 25 tons. MAGNI har en produkt portefølje som allerede har modellerne HTH 25.11, HTH 30.12, HTH 35.11 og HTH 40.13, alle modeller som dagligt benyttes med stor succes verden over.

Den seneste model i serien er det nye “Flagskib”, Magni HTH45.14, en hårdt terræn teleskoplæsser med 45 tons kapacitet, den er for eksempel i stand til at arbejde med lastede 40-fods containere.

Magni HTH 45.14 kan leveres med en bred vifte af udstyr, blandt andet:

· Løfteanordning til løft af 20-fods og 40-fods lastede containere. Teleskoplæsserens lasteevne er med denne løfteanordning imponerende 35 tons. Teleskoplæsseren kan løfte og  placere containere på 4. etages niveau.
· Gaffelflytter og side-skift,
· Krog til løft af emner,
· Skovl med op til 8 m3 kapacitet,
· Løfteanordning til løft af dæk fra for eksempel Mine-lastbiler eller Dumper lastbiler,
· Samt meget meget mere

Den brede vifte af redskaber, der er designet specielt til Magni HTH Serien, tilbyder fremragende alsidighed, der gør det muligt at skræddersy en Magni løsning til dine specifikke krav. Den yderst innovative Magni kabine giver stor synlighed og førerkomfort sammen med meget avanceret og præcis styring af maskinens bevægelser.

Magni Heavy Loader Serien  tilbyder:

Løfte kapacitet fra 10 til 45 tons
Løftehøjder på op til 14 meter
RFID Tilbehørs Genkendelses System
Bosch Rexroth gear
Vejeceller

Magni maskiner anvendes i mange forskellige brancher, for eksempel byggeri, tung industri, havnemyndigheder, dokker, vedvarende energi, stål opstilling, nedrivning, jernbane applikationer, skovbrug og minedrift. Magni Heavy Loader teleskoplæssere er et alternativ til at bruge tunge gaffeltrucks og container køretøjer. De kan udføre tunge løft med forskelligt tilbehør såsom klemmere og løftekroge for større fleksibilitet, dette er omkostningsbesparende på stedet.

Ud over at være producent af den Heavy Loader i verden med højest løfte kapacitet, er MAGNI TH Srl også en af de ??tre stærkeste producenter i verden, når det kommer til ??roterende teleskoplæssere (også kaldet Rotationslæssere), de har nemlig også den rotationslæsser i verden som har den højeste løfteevne, Magni RTH 5.30.

Kontakt M. J. Hydraulik for yderligere informationer,

Hvordan er vores service?