Magni teleskop- og rotorlæssere / M.J. Hydraulik | M.J. Hydraulik ApS
Gå til hoved-indhold

Magni og M.J. Hydraulik indtager det danske marked!

| Diverse

I Danmark kaldes en teleskoplæsser eller en rotorlæsser ofte for en Manitou, dette eftersom der i mange år ikke rigtig har været repræsenteret mærker på markedet der kunne tage kampen op, men sådan er det bestemt ikke længere, for nu er Magni for alvor kommet på banen!

Magni er en virksomhed stiftet af ildsjælen Riccardo Magni, med mere end 30 års erfaring inden for udvikling og produktion af rotorlæssere stiftede Riccardo Magni i 2012 Magni fabrikken. Riccardo Magni er ikke mister hvem som helst, dette eftersom Magni familien siden 50’erne har været involveret i produktion af maskiner, tilbage i 1982 indgik Magni familien et jointventure med Manitou, her stod Riccardo Magni i 27 år i spidsen for Manitou, Riccardo Magni udviklede ikke mindre en 40 nationale patenter, alle vedrørende teleskop- og rotorlæssere. Men Riccardo Magni havde endnu større planer, så i 2009 efter 27 års medejerskab af Manitou fabrikken, besluttede Riccardo Magni at sælge sin ejerandel og starte op for sig selv.   

Riccardo Magni valgte at placere den nye fabrik på en grund lige over for Manitou fabrikken som han netop havde solgt sin ejerandel fra. Siden den dag tilbage i 2009 er det gået rigtig stærkt – Magni har den dag i dag et forhandler netværk verden over og de kan bryste sig af at være indehaver af indtil flere unikke produkter, som ingen konkurrence har overhovedet, du læste rigtigt – ingen konkurrence overhovedet - dette eftersom Magni maskinerne ganske enkelt har sublime arbejdsdiagrammer! Blandt verdens rekorderne kan blandt andet nævnes Magni RTH6.46 – det er en rotorlæsser med imponerende 46 meters løftehøjde og en maksimal kapacitet på 6 tons, eller for eksempel Magni RTH8.25 – det er en rotorlæsser med 25 meters løftehøjde og en maksimal kapacitet på imponerende 8 tons.

M.J. Hydraulik er eneforhandler af Magni teleskop- og rotorlæssere i Danmark og det går rigtig godt, her i november måned var M.J. Hydraulik på Magni fabriksbesøg i Italien med ikke mindre end 15 kunder, en tur der mundede ud i en række tilbud og ikke mindst salg af indtil flere maskiner.

Salgsdirektør Lars Rønde udtaler;

”M.J. Hydraulik har som eneforhandler af Magni teleskop- og rotorlæssere igen i 2018 haft succes og fortsat den flotte vækst fra tidligere år. I 2016/17 var salget af Magni produkterne primært til udlejere, men i 2018 har det været skruet anderledes sammen, forskellen er, at nu kender slutbrugerne også til Magni, så i 2018 har salget af Magni maskiner været jævnt fordelt mellem udlejere og slutbrugere.

Af nye Magni kunder kan blandt andet nævnes Kran- & Maskinvikar i Ribe, her er det muligt at leje Magni teleskop- og rotorlæssere med fører, i Tyskland er det ganske normalt at når man lejer store rotorlæssere, så lejer man også en person til at betjene maskinen, men dette har aldrig været så udbredt her i Danmark, så det er bestemt noget vi har store forventning til også vil blive mere udbredt her i Danmark – vil du leje maskine med fører så kontakt Kran- & Maskinvikar i Ribe – her står Søren Høiberg står klar til at hjælpe jer”.

Vil du høre mere om de fantastiske Magni produkter – så kontakt gerne M.J. Hydraulik, vi er altid klar med et godt tilbud og vi har som oftest en lang række maskiner på lager, klar til levering.

Vil du leje en Magni teleskop- eller rotorlæsser – så kontakt gerne en af de mange udlejere vi har solgt Magni maskiner til – ring til os, så oplyser vi nærmeste udlejer.

 

For yderligere spørgsmål kan undertegnede kontaktes

Din lift og teleskoplæsser leverandør! 

M.J. Hydraulik ApS
Lars Rønde, Salgsdirektør og Partner.

Hvordan er vores service?