Magni Saxlifte | M.J. Hydraulik ApS
Gå til hoved-indhold

Magni Saxlifte

| Saxlifte/Sakselifte

Den verdenskendte teleskop- og rotationslæsser producent Magni udvider deres produktprogram og tilbyder nu også saxlifte.

Serien af elektriske saxlifte hedder Magni ES-E og den byder pt. på et produktprogram fra 5 meters arbejdehøjde til imponerende 15.7 meters arbejdshøjde.

Ens for alle liftene i programmet er, at platformen kan udskydes, dette giver yderligere arbejdsplads og mulighed for at række ind over eventuelle forhindringer. Liftenes dæk er afsmitningsfrie og liftene alle kan manøvreres i fuld arbejdshøjde.

Liftene i serien er naturligvis alle CE godkendte og lever op til alle krav til sikkerhed. Bemærk at liftene i ES-E serien er udrustet med elektriske kørermotorer, dette er både dyrere og stærkere motorer end de hydrauliske motorer som konkurrerende mærker benytter sig af – én af fordelene ved elektriske kørermotorer er, at liftene kører længere på en opladning, da elektriske kørermotorer bruger mindre strøm end hydrauliske kørermotorer, ydermere kører liftene også hurtigere.

Magni er verdenskendt for deres imponerende høje standarder når det kommer til pålidelighed, sikkerhed, kvalitet og brugervenlighed.

Hos M.J. Hydraulik er vi stolte over at være Magni forhandler og vi kan med stolthed oplyse at den første ordre vi fik på Magni saxlifte i Danmark, var en ordre på ikke mindre end 260 Magni saxlifte til GSV Materieludlejning.

For yderligere informationer omkring Magni saxlifte kontakt da salgsafdelingen hos M.J. Hydraulik ApS.

Hvordan er vores service?