Magni teleskop-/rotationslæsser kort fortalt | M.J. Hydraulik ApS
Gå til hoved-indhold

Magni teleskop-/rotationslæsser kort fortalt

| Teleskoplæssere

Magni HTH serien – Heavy Load Teleskoplæssere

Serien består af 7 forskellige modeller, løftehøjden er fra 10 til 14 meter og kapaciteten er fra 10 ton til imponerende 45 ton.

Magni model HTH 10.10 og 16.10, er ud over det sædvanlige arbejde i huler, miner og olie/gas industrien, også særdeles velegnet til arbejde inden for affaldshåndtering, de to modeller har stort potentiale til at blive foretrukne valg inden for anlæg der arbejder med henholdsvis affalds bortafskaffelse og affalds genbrug.

Anvendeligheden og effektiviteten af de to modeller kommer særdeles til udtryk ved brug i netop affaldshåndterings miljøer, dette takket være, trykkabine der som standard har filtrering af 100% af luften der kommer ind i kabinen, ved brug af de korrekte filtre, er det sikkert for operatøren at arbejde, selv når giftige materialer er til stede, for eksempel Asbest. Filtrene er også yderst gavnlige ved arbejde i forurenede områder, da operatøren undgår indånding af sundhedsskadelige partikler.

Det er også vigtigt at bemærke, at de to modeller er yderst kompakte, de bevæger sig med elegance under selv de mest trange arbejdsforhold, brugervenligheden er helt i top, og såvel den trænede som den utrænede operatør vil nyde godt af manøvredygtigheden.

Magni RTH serien – Rotationslæssere

Serien består af 12 forskellige modeller, løftehøjden er fra 18 til 39 meter og kapaciteten er fra 5 til 6 ton, her er det værd at bemærke at kapaciteten er den samme uanset om man er på støtteben eller hjul, hvilket er særdeles vigtigt når man f.eks. skal løfte tunge emner ned for at flytte dem.

Magni RTH serien benyttes primært i byggeri og vedligeholdelse af bygninger, serien af rotationslæssere har den samme høje standard som HTH serien, dette både komfort og betjeningsmæssigt, der er bestemt ikke gået på kompromis nogle steder.

Magni TH serien – Teleskoplæsser med 5? manøvre dygtighed

TH serien er sidste nye skud på stammen og den består pt. af en model, nemlig Magni TH6.20, løftehøjden er 20 meter og kapaciteten er 6 ton, her er det værd at bemærke at præcis som på alle andre Magni maskiner, så er kapaciteten den samme uanset om man er på støtteben eller hjul.

Magni TH6.20 er et gennembrud i teleskoplæsser designet og den byder på et nyt sikkerheds niveau, ny teknologi og et komfort niveau som ikke tidligere er oplevet inden for denne kategori af teleskoplæssere.

5? manøvre dygtighed:

Magni TH6.20 skiller sig ud fra andre teleskoplæssere på markedet, for selv om TH6.20 ikke er en rotationslæsser, så byder den alligevel på et patenteret chassis bevægelses system som tillader 5? manøvredygtighed, den kan ganske enkelt rotere ca. 2,6 meter ude for enden (henholdsvis ca. 1,3 meter til højre og ca. 1,3 meter til venstre). Dette er yderst tidsbesparende ved opstilling, da man ikke behøver foretage ny opstilling af teleskoplæsseren hvis man ikke “rammer rigtigt” den første gang, her kan man blot korrigere med den drejbare bom.

Magni TH 6.20 er konstrueret yderst kompakt og er derfor meget alsidig at anvende, selv når der er lidt plads.

Magni TH serien benyttes som RTH serien, primært i byggeri og vedligeholdelse af bygninger, serien af teleskoplæssere har den samme høje standard som RHT og HTH serien, dette både komfort og betjeningsmæssigt, der er bestemt ikke gået på kompromis nogle steder.

Af prominente egenskaber som er fælles for alle Magni maskiner, kan bl.a. nævnes:

•Trykkabinen med luftfiltrering, som er beskrevet herover.
•Touch-skærm i kabinen som samler data fra maskinen og arrangerer det simpelt på 3 brugervenlige sider på HTH serien og 5 brugervenlige sider på RTH serien.
•Hydraulisk LS kredsløb.
•LMI, eller Load Moment Indicator, vægt kontrol system.
•CAN BUS elektrisk kredsløb:
•Færre antal kabler på maskinen, dette reducerer risiko for nedbrud og forenkler det elektriske system.
•Hurtig og præcis fejlfinding, sammen med det integrerede diagnose system, reduceres den nødvendige tid til fejlfinding og løsning.
•Elektronisk styring af maskinens proportionale bevægelser.

For yderligere information, kontakt da den officielle Magni forhandler,

M. J. Hydraulik ApS

Magni RTH5.23
Hvordan er vores service?