Sumner materialehejs & gipspladehejs | M.J. Hydraulik ApS
Gå til hoved-indhold

Materialehejs og gipspladehejs

| Materialehejs og gipspladehejs

MJ Hydraulik er officiel forhandler af produkterne fra Sumner, i Danmark er Sumner materiale- og gipspladehejs vældigt populære og de er bl.a. det foretrukne valg blandt landets førende materieludlejere og håndværksmestre.

I midten af 60'erne var Joe Sumner den verdensomspændende generaldirektør for firmaet Sam P. Wallace Co, dette var en stor amerikansk mekanisk entreprenør, Joe Sumner indså, at for at gøre arbejdet med at installere rør lettere og ikke mindst mere sikkert, så var der et stort behov for gode svejseværktøjer og godt løfteudstyr.

Der var intet effektivt udstyr tilgængeligt på markedet på det tidspunkt, derfor designede og fremstillede Joe sit eget udstyr og benyttede udstyret på Wallace-job. Resultatet oversteg langt hans forventninger. Med Joe's værktøjer blev opgaver færdiggjort før de planlagte afslutningsdatoer.

Fra sin succes i det kontraherende felt startede Joe virksomheden Sumner Manufacturing, her skabte han produkter til de mekaniske entreprenører, baseret på hans førstehånds viden om, hvad der var påkrævet i feltet. Efterspørgslen efter Sumner-udstyr var spredt over hele landet voksede, og sortimentet af Sumner-produkter voksede. I er Sumner anerkendt som førende inden for rørhåndteringsudstyr og materialehejs og benyttes dagligt i over 50 lande,

Sumner 2000 serie, består af: Sumner materialehejs, model 2010, 2015, 2020 og 2025 med løftehøjder på henholdsvis 3,5 – 4,9 – 6,3 og 7,7 meter, dette med maksimal løftekapacitet fra 300 til 455 kg alt efter hvilken model man vælger.

Fordelen ved Sumner 2000 serie er, at de med en højde på kun 1,93 meter er kompakte nok til, at de nemt kan passere gennem en almindelig døråbning.

Sumner 2100 serie, består af: Sumner materialehejs, model 2112, 2118 og 2124 med løftehøjder på henholdsvis 3,9 - 5,6 og 7,2 meter, alle med 300 kg. maksimal løftekapacitet. Mange komponenter i Sumner 2100 serien er identiske med Sumner 2000 serien, blandt andet chassis, gafler, håndsving osv.

Fordelen ved modellerne i Sumner 2100 serien er, at de har en mast med en højde på ca. 2,13 meter, dette bevirker, at masten kan nå højere højder med færre mastesektioner, hvorved materialehejset er hurtigere at benytte og mere stabilt i brug. 

Sumner 2300 serie, består af: Sumner gipspladehejs, model 2311 og 2315 med egenvægt på kun 45 kg og en løftekapacitet på imponerende 70 kg og løftehøjder på henholdsvis 3,4 og 4,5 meter. 

Det sidste nye M.J. Hydraulik kan tilbyde kunderne er at der nu også kan monteres el-motor på materialehejset, hvorved arbejdet bliver langt mere effektivt.

Kontakt salgsafdelingen for yderligere information omkring materialehejs og gipspladehejs.

Hvordan er vores service?