Køb din næste minikran hos M.J. Hydraulik | M.J. Hydraulik ApS
Gå til hoved-indhold

Minikraner med stor succes

| Minikraner

Har du udfordringer med at løfte eller installere i forbindelse med en opgave?

Er der ikke plads til en stor kran? Skal materiellet løftes til en højere etage? Så må du hellere købe en minikran! JEKKO minikraner er løsningen, du har søgt efter!

Som officiel forhandler af JEKKO, præsenterer vi hermed en komplet serie af kompakte og robuste minikraner, der kan anvendes til at løfte og installere tungt materiale, paneler, stål og glas på f.eks. byggeopgaver.

Forskellen på en traditionel bæltekran og en minikran er kranens fleksibilitet når det kommer til opstilling af støttebenene. En bæltekran er afhængig af faste støtteben forstået på den måde at den skal kunne placere sine støtteben på én bestemt måde før end den kan arbejde. En minikran har ikke denne begrænsning - hele ideen med en minikran er at den skulle operere i et område / bygning hvor plads er en mangel varer.

Minikranerne fra JEKKO har vist sig at være utrolig populære på grund af deres kompakte størrelser, der gør at de kommer ind overalt. JEKKO mini kraner er letvægtere og kompakte, fremstillet i Italien ved hjælp af højstyrkestål som sikrer maksimal løfteevne. De er kompakte nok til at manøvrere gennem døre og andre begrænsede områder og de er perfekte til glasinstallation, indendørs løft og vanskelige manøvreringsmiljøer.

JEKKO minikraner tillader at deres støttebenene kan placeres vilkårligt, i SPB/SPX/MPK serien er kranerne godkendte efter EN13000 og i SF serien er kranerne godkendt efter EN12999.

Sidst men ikke mindst bør det fremhæves, at JEKKO minikraner er udrustet med Pick and Carry funktion samt at de kan udrustet med f.eks. glasmanipulator, dette stykke værktøj gør, at man kan montere glas under f.eks. et udhæng, hvor traditionelle metoder med sug og kop ikke kan lade sig gøre.

JEKKO Teleskopiske Mini kraner:

Kranerne i denne serie er godkendt efter EN13000, de har LMI vægt kontrol system (Load Moment Indicator), supporteret af software. Tilsammen er dette et intelligent system (Geometrisk stabilitetskontrol (GSC) viser position af hvert enkelt støtteben) som hele tiden beregner den bedst tænkelige performance ud fra følgende parametre: position af støttebenene, position af jib, position af bom (vinkel/udrække), position af krog, samt trykket på såvel hovecylinder og støtteben. Dette er et overlegent system der sikre brugeren maksimal performance. I denne serie af kraner foregår udskydning og tilbagetræk af bommene ved hjælp af kæder.

Serien af JEKKO teleskopiske Mini kraner består af følgende modeller: SPX424, SPX527, SPX1040 og SPX1275, de løfter fra 990 kg op til 7,5 tons og de forefindes i løftehøjder fra 7,5 til 26,5 meter.

JEKKO Articulated (led-delte) Lastbilkraner på Bælteundervogne:

Kranerne i denne serie er godkendt efter EN12999, de har LMI vægt kontrol system (Load Moment Indicator), men ingen intelligent software, det vil sige, arbejds-diagrammet er forud programmeret, dette er derfor ikke nær så performancedygtige som ovenstående. I denne serie af kraner foregår udskydning og tilbagetræk af bommene ved hjælp af hydrauliske cylindre.

JF365 og JF545 har som option mulighed for tilvalg af 2 personers mandskabskurv.

Serien af JEKKO led-delte Mini kraner består af følgende modeller: JF30, JF40, JF365 og JF545, de løfter fra 990 kg op til 15,5 tons og de forefindes i løftehøjder fra 8,0 til 30,0 meter.

Hvordan er vores service?