PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

Ny hjemmeside 2019

09-05-2019
Ny hjemmeside 2019
Så blev MJ Hydrauliks nye hjemmesiden lanceret, læs mere om alle forbedringerne her.

Så blev MJ Hydrauliks nye hjemmesiden lanceret, denne langt mere brugervenlig end tidligere.

Nu er det let at finde frem til præcis de produkter der søges efter, dette uanset om det er en saxlifte, mastelifte, bomlift, teleskoplæsser, rotorlæsser, bæltelifte, trailerlift, materialehejs, truck, stabler der ønskes frem, dette eftersom vi nu har inddelt maskinerne i kategorier. Der er ligeledes kommet langt flere specifikationer på størstedelen af varerne.

Igennem en længere periode har vores mange kunder efterspurgt priser på varerne, om ikke blot vi kunne gøre dem synlige på hjemmesiden, dette ønske er nu efterkommet og der er nu indtastet konkurrencedygtige nettopriser, synligt for alle!

Bedst af alt så er der nu også tilføjet leasingpriser på mange varer, dette har der ligeledes været stor efterspørgsel på fra rigtig mange kunder. Vi har ikke blot indtastet en månedlig leasingpris, nej det er naturligvis også muligt at se hvordan vi er kommet frem til månedsprisen, altså hvilke betingelser der ligger til baggrund, som for eksempel løbetid, førstegangsydelse og restværdi.

Tak for den mange gode inputs der har været med til at udforme den nye hjemmeside, vi håber i alle tager godt imod den og vi ser frem til at betjene jer på bedste vis.

 

Sitemap
CloseClose