PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

NYHED: El-drevne bomlifte

27-05-2019
| BomlifteKnækarms-bomliftTeleskopbomlift
NYHED: El-drevne bomlifte
Vaskeægte snigpremiere på Magni / Dingli el-drevne bomlifte. GTBZ20AE eller Magni BA20E som modellen hedder i Magni programmet, har den gode arbejdshøjde på knap 20,3 meter og en rækkevidde på 11 meter. Men hvor der tidligere har siddet en Kubota-motor, er der nu et batteri.

M.J. Hydraulik har hevet den 100 procent eldrevne bomlift Dingli GTBZ20AE hjem og præsenterer den allerede nu i det store showroom i Holbæk.

Men bomliften er først klar til salg i 3. kvartal af 2019 i Magni version, så der er tale om en vaskeægte snigpremiere, der udmønter sig i demo kørsel i afdelingerne i Holbæk, Esbjerg og Aarhus.

- Med det helt nye El-bomlift-koncept signalerer Magni for alvor bæredygtige løsninger med alternative og rene energier. Bomliften er den første i rækken i Magnis store program af eldrevne bomlifte.

Ingen emission

Dingli GTBZ20AE eller Magni BA20E som modellen hedder i Magni programmet, har den gode arbejdshøjde på knap 20,3 meter og en rækkevidde på 11 meter. Men hvor der tidligere har siddet en Kubota-motor, er der nu et batteri.

LIften byder på store fordele for miljøet uden der er gået på kompromis med maskinens præstationer. Liften imødekommer alle ønsker om grøn, bæredygtig og miljørigtig drift og liften matcher derfor også kravene om en alsidig maskine, der præsterer lige godt uanset om den anvendes udendørs eller indendørs. Den er både terrængående og samtidig helt fri for emission, så den er lige optimal i felten, på byggepladser i byområder og til opgaver inden døre.

TRYK HER OG SE PROGRAMMET AF BOMLIFTE

Sitemap
CloseClose