PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

Ewellix (SKF Motion Technologies)
Bevægelse med elektrisk aktuatorteknologi - Ewellix - SKF fremstiller elektriske lineære aktuatorløsninger,

Velkendte Svenske SKF – Ewellix er den stærke konkurrent til Linak aktuatorer. Ewellix fremstiller elektriske lineære aktuatorløsninger, der blandt andet sikrer jævn justering af mange forskellige apparater og enheder. De elektriske aktuatorer benyttes i sektorer fra sundhedssektoren til landbruget, i komfortmøbler, på kontormøbler og til industriel automatisering – der er uendeligt mange anvendelsesmuligheder.

Inde for Heavy Duty segmentet har SKF udviklet et stort produktprogram som gør det muligt at erstatte hydraulik med den mere energivenlige el-løsning som også giver besparelser på TCO (total cost of ownership).

Kort fortalt:

  • Lineære højperformance aktuarer
  • Teleskoppiske cylindre / lineære systemer
  • Kugle og rulle lejre
  • Kugle- og rulleskruer (præcisions og kundetilpassede løsninger)

Herunder vil vi fortælle lidt nogle af de brancher hvor produkterne fra Ewellix (SKF Motion Technologies) med fordel kan anvendes:


Fordele ved elektriske maskiner:

Konfigurationstid og gentagelsesnøjagtighed

Elektriske maskiner producerer dele med større præcision, fordi belastningen, hastigheden og positionen af hver akse styres mere nøjagtigt. Olie er en komprimerbar væske, hvis viskositet varierer med temperaturen, og derfor er den enkelte akse mindre stiv og hastigheden varierende, indtil en stabil temperatur er opnået. Alle elektriske maskiner er baseret på en direkte drevet løsning efter samme princip som det, der anvendes i værktøjsmaskiner og robotter. En direkte drevet elektrisk løsning er hurtigere at konfigurere og bevarer indstillingerne igennem hele produktionsprocessen. Den er nem og hurtig at konfigurere, og maskinen kører kontinuerligt og under samme optimale forhold hver eneste gang.

Driftssikkerhed

En motor på hver akse giver en større driftssikkerhed end et komplekst system, hvor den hydrauliske kraft overføres via slanger og ventiler. Overvågning og diagnostik af elektriske systemer er enkelt, hvorimod hydrauliske systemer har tendens til at være vedligeholdskrævende med ventiler, der sætter sig fast, og systemlækager.

Pladsbesparelse

Elektriske maskiner fylder mindre end sammenlignelige hydrauliske maskiner. Gulvplads kan være en meget vigtig faktor, særligt i forbindelse med renrum, hvor den er temmelig dyr.

Strømforbrug

Elektriske systemer bruger kun strøm, når systemet kører. Hydrauliske systemer skal derimod køre konstant. Den elektriske strøm overføres direkte via kugle- og rulleskruer, som har en reel effektivitet på 80-90 %. Hydrauliske systemer overfører kraften indirekte via en væske, hvilket i sagens natur er mindre effektivt, og de skal derfor være "tændt" hele tiden. Der kan opnås en besparelse på 20-40 % af energiudgifterne. Da elektriske maskiner er mere effektive, udvikler de mindre varme, og dermed kan der opnås en besparelse på udgifterne til køling og airconditioning.

Mindre støj

SKF Lineær bevægelse har i mange år gået forrest, når det gælder om at udvikle støjsvage løsninger. Det er blevet påvist, at elektriske maskiner har et støjniveau på mindre end 70 dB, hvilket er 25 % lavere end hydrauliske maskiner.

Miljø

Med en elektrisk løsning er det slut med at bekymre sig om olielækager (med risiko for jordforurening), problemer med olietåger og brandfare.

SKF-faktoren

SKF Lineær bevægelse har altid været på forkant med den teknologiske udvikling. Vi ser den teknologiske udvikling som en del af vores daglige udfordring. Vi kan tilbyde unikke løsninger i kraft af vores omfattende erfaring, innovative idéer og komplette sortiment af produkter inden for lineær bevægelse. SKF Lineær bevægelse tilbyder et komplet sortiment af lineære kuglelejer, profilføringsskinner, præcisionsskinner, aktuatorer, rullede kugleskruer og slebne rulleskruer. Men den primære fokus ligger på komplette løsninger inden for blæse- og sprøjtestøbemaskiner til plast og gummi.

Anvendelse af rulleskruer til sprøjtestøbning

I sprøjtestøbningsindustrien stilles der stadig stigende krav til de maskiner, der produceres, hvilket har skabt et unikt behov i industrien. Sprøjtestøbningsprocessen indebærer kraftige belastninger, korte slag på typisk 2-4 gange møtriklængden og 100 mio. omdrejninger over en periode på 2 år. Derfor har SKF udviklet et sortiment af rulleskruer med ekstra stor bæreevne netop for at kunne leve op til de meget høje krav. Produktsortimentet har vist sit værd i mange krævende kundeapplikationer. SKF hjælper gerne din virksomhed med at finde den mest omkostningseffektive rulleskrue til jeres sprøjtestøbemaskiner.

Anvendelse i MOBIL BRANCHEN:

Der er en lang række mobile maskiner på markedet, der anvendes til forskellige off-road- og on-road arbejdsopgaver. Producenter over hele verden skal imødekomme stadig strengere krav med hensyn til omkostningskontrol, produktivitet og kvalitet, dette uden at forsømme betydningen af ​​bæredygtighed. De nuværende reguleringer har allerede en stor indflydelse på de anvendte typer motorer, hvilket igen får konsekvenser for andre komponenter såsom kølesystemer. For OEM'er, der designer og fremstiller sådanne maskiner, tilbyder Ewellix komplette løsninger til øget pålidelighed og høj ydeevne, Ewellix er leveringsdygtige til branceher som:

Landbrugsudstyr:

Udfordring: Konsekvent ydeevne selv i krævende miljøer - Værdiforslag: Klasse IP66M med GORE® mobilventilationselement
Udfordring: Præcis og stabil justering - Værdiforslag: Forbedret manøvredygtighed og positionsfølelse
Udfordring: Høj omkostningseffektivitet - Værdiforslag: Lækagefri, testet og vedligeholdelsesfri

Landmænd i dag står over for udfordringerne med at reducere omkostningerne, mens de øger afgrøderne. Landbrugsmaskinerproducenter har udviklet en bred vifte af udstyr med de nyeste teknologier, der kan tilpasse sig bedre til de forhold, hvor det vil blive brugt, og derved forbedre ydelsen. De har brug for en bred vifte af produkter med større bæreevne og hastighed samt individuelle løsninger fra pålidelige leverandører med en global tilstedeværelse og support. De nuværende industrireguleringer har allerede stor indflydelse på de anvendte motorer, hvilket igen får konsekvenser for andre komponenter, såsom kølesystemer samt et tungere hætte. For OEMs, der designer og fremstiller sådanne maskiner, tilbyder Ewellix løsninger til øget pålidelighed, ydelse og sikkerhed.

Entreprenørmateriel: 

Udfordring: Større produktivitet - Værdiforslag: Forøget maksimal statisk belastningskapacitet på op til 20.000 N med manuel justeringsfunktion (option)
Udfordring: Forbedret førersikkerhed og ergonomi - Værdiforslag: Forbedret kontrolbarhed med absolut positionsfeedback
Udfordring: Økonomisk effektiv - Værdiforslag: Certificeret, vedligeholdelsesfri, beskyttelsesklasse IP69K / 66M

Byggemaskineproducenter står i dag over for udfordringerne ved at reducere omkostningerne på den ene side og øge produktiviteten på den anden side. For at nå dette mål har de nu udviklet en bred vifte af udstyr ved hjælp af de nyeste teknologier. For at gøre dette har de brug for en bred vifte af produkter med højere bæreevne og hastighed samt individuelle løsninger fra pålidelige leverandører med en verdensomspændende tilstedeværelse og passende kundesupport. De nuværende industribestemmelser har allerede haft en stor indflydelse på de anvendte motorer, hvilket igen har konsekvenser for andre komponenter, såsom kølesystemer. Ewellix tilbyder en bred vifte af elektromekaniske aktuatorer til krævende miljøer for at hjælpe designere med at finde den rigtige løsning.

Mandskabslifte: 

Udfordring: Oliefri drift med samme ydelse og effektvurdering - Værdiforslag: Omfattende valg med højtydende drevhastigheder
Udfordring: Tilpasningsdygtig afhængigt af det elektriske kredsløb - Værdiforslag: Større pålidelighed og mekanisk effektivitet med bremsesystem / nedre enhed
Udfordring: Vigtige sikkerhedsfunktioner med forbedret driftsydelse - Værdiforslag: Forbedrede indbyggede avancerede teknologier til IoT

Mandskabslifte og adgangsudstyr bruges forskellige steder, på byggepladser i byer og i bygninger bliver de i stigende grad brugt og derfor også reguleret af lovgivningen. Lovgivning om CO2- og drivhusgasemissioner, lave emissionzoner, EU-emissionsforordninger for små køretøjer samt emissionsgrænser for lukkede rum, miljøbestemmelser og bystøjgrænser er nøgleaspekter, som fabrikanter skal overveje. Tendensen er mod hybrid- eller altelektriske løsninger. Ewellix elektromekaniske aktuatorer er strategiske komponenter i denne teknologi. elektriske løsninger. Naturligvis er Ewellix elektromekaniske aktuatorer strategiske komponenter i denne teknologi.

Lastbiler, busser og tog:

Udfordring: Olie / luftfri drift, der leverer den samme ydelse og effekttæthed som traditionelle systemer - Værdiforslag:  Ekstensivt sortiment inklusive højtydende aktuatorer til høj hastighed / kraft applikationer
Udfordring: Øget effektivitet - Værdiforslag: Forbedret pålidelighed og mekanisk effektivitet med bremse / lavere enhed
Udfordring: Forbedret ergonomi og sikkerhed med forbedrede funktioner. - Værdiforslag: Forbedrede integrerede avancerede teknologier til IoT-applikationer

Vej- og jernbanekøretøjer skal opfylde både lovkrav og brugerforventninger. Lovgivning om CO2- og drivhusgasemissioner, miljøzoner, EU-emissioner for små motorer og lukkede arbejdsområder, arbejdsmiljøforordninger og bystøjgrænser er blandt de vigtigste aspekter, som fabrikanterne skal overholde. De bruger i stigende grad elektriske løsninger til hybrid- eller helelektriske systemer. Ewellix leverer producenterne en bred vifte af elektromekaniske aktuatorer til krævende miljøer for at hjælpe dem med at finde den rigtige løsning.

Specielle køretøjer:

Udfordring: Olie / luftfri drift - Værdiforslag: Ekstensivt sortiment inklusive højtydende aktuatorer til høj hastighed / kraft applikationer
Udfordring: Forbedret effektivitet - Værdiforslag: Forbedret pålidelighed og mekanisk effektivitet
Udfordring: Større sikkerhed og forbedret ergonomi med forbedret funktionalitet - Værdiforslag: Forbedrede integrerede avancerede teknologier til IoT-applikationer

Specielle køretøjer skal opfylde både lovgivningsmæssige krav og brugerforventninger. Lovgivning om CO2- og drivhusgasemissioner, miljøzoner, EU-emissioner for små motorer og lukkede arbejdsområder, arbejdsmiljøforskrifter og bystøjgrænser er blandt de vigtigste aspekter, som fabrikanterne skal tage højde for. De bruger i stigende grad elektriske løsninger til hybrid- eller helelektriske systemer. Ewellix leverer producenterne en bred vifte af elektromekaniske aktuatorer til krævende miljøer for at hjælpe dem med at finde den rigtige løsning. Serien indeholder også en nyttig manuel justeringsfunktion til manuel betjening.

Kontakt M.J. Hydraulik for yderligere information omkring de mange muligheder som vi i samarbejde med Ewellix / SKF byder på.

Sitemap
CloseClose