PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

Stort udvalg: larvebåndslifte

07-10-2019
| PersonlifteLarvebåndslift
Stort udvalg: larvebåndslifte
Larvebåndslifte, crawlers, spiderlifte eller edderkoppelifte. Et kært barn har mange navne.

Et kært barn har mange navne. Det er med god grund at larvebåndsliften/spiderliften/edderkoppeliften har fået alle disse navne. Netop fordi at den har vist sin ret på det danske marked indenfor byggeindustrien og til den private som skal have ordnet tagrender eller noget på taget. Netop fordi at de er ultra kompakte. Fx tilbyder Nifty, Platform Basket og Hinowa larvebåndslifte/spiderlifte/edderkoppelifte der er så lette, at de kan transporteres på en almindelig maskinetrailer.

Står du og leder efter en yderst terrængående larvebåndslift/spiderlift/edderkoppelift? Så er det måske en DINO eller Nifty du er på udkig efter, kig eventuelt ind på vores brugte og nye maskiner da vi oftes har flere typer til salg.

Når du handler hos M.J. Hydraulik er du altid sikker på professional service da vi har landsdækkende service med 20 udekørende montører og 3 fysiske værksteder. Vi laver alt indenfor lifte, teleskoplæssere, gaffeltrucks og entreprenørmateiel.

Kontakt os derfor for rådgivning eller inspiration til jeres næste projekt, så byder vi ind med en masse forskellige muligheder indenfor larvebåndslifte/spiderlifte/edderkoppelifte.

Sitemap
CloseClose