PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

Upright sølje-/mastelift

06-12-2019
| PersonlifteSøjlelifte (mastelifte)
Upright sølje-/mastelift
NYHED: Nu er det igen muligt at købe den fantastiske Upright søjle-/mastelift hos M.J. Hydraulik, læs mere her

M.J. Hydraulik kan med stolthed berette at vi er blevet officiel forhandler af maste-/søjleliften Upright ML3330 i Danmark.

Upright ML330 er en mastelift fra den verdens kendte producent Instant Upright, det er en let, enkel, robust og kompakt ”skub rundt” lift, der er udrustet med alt hvad der er nødvendigt for at udføre generelt vedligeholdelsesarbejde. Liften byder på en arbejdshøjde på 12 meter med dertilhørende platformshøjde på 10 meter. Kurven måler 69 x 68 cm, den er godkendt til 1 person og den har en maksimal belastning i kurven på 159 kg.

ML3330 forefindes i to varianter, forskellen på de to er hvilket drivkraft der driver løft af kurven, den ene variant er AC den byder på direkte drift via 220V strømudtag og den anden variant er DC den byder på batteri drift via indbygget 12V batteri.

Upright ML3330DC har en bredde på KUN 74 cm, en højde på 1,97 meter og en længde på kun 1,42 meter, med dens kompakthed kan den derfor komme rundt hvor pladsen er begrænset, den kan kører gennem en normal døråbning eller transporteres op og ned i en elevator. Liften er desuden udrustet med afsmitningsfrie dæk og er særdeles velegnet til indendørsbrug.

Liften er udrustet med 4 støtteben, når man skal nivellere liften, betjenes den med simple håndsving.  Opstillingsmålet for liften er med støtteben 199 x 172 cm. - ved opstilling op i mod for eksempel en væg, fylder støttebenene ikke mere end at man på den korteste afstand har kun cirka 23 cm fra kurvekant til væg.

Liften er udrustet med praktiske gaffeltrucklommer hvilket gør det let at transportere eller læsse liften.

Kontakt M.J. Hydraulik for yderlighere information.

Sitemap
CloseClose