M.J. Hydraulik har fået agenturet på Dinolift | M.J. Hydraulik ApS
Gå til hoved-indhold

M.J. Hydraulik har fået agenturet på Dinolift

| Trailerlifte

M. J. Hydraulik har fået det danske agentur på Dinolift.

Samarbejdet mellem Dinolift og M. J. Hydraulik vil helt klart komme kunderne til gode, da M. J. Hydraulik ud over at have 20 udekørende servicemontører også har værksteder i både Holbæk, Esbjerg og Aarhus – herved kommer servicen tættere på kunderne, sidst men ikke mindst så har M. J. Hydraulik et kæmpe know how inden for trailerlifte, eftersom M. J. Hydraulik gennem tiden både har solgt Denka lifte og Omme lifte.

Dermed kan M. J. Hydraulik som den eneste danske virksomhed tilbyde garantireparationer og landsdækkende service på de finske kvalitetslifte.

Finske Dinolift er et kvalitets produkt som allerede et yderst velkendt på det danske marked og eftersom liftene er ekstremt brugervenlige er liftene derfor allerede solgt ind til et bredt udvalg af kunder heriblandt såvel udlejere som slutbrugere.

Med produktion i Finland udmærker produkterne sig med et særligt robust og terrængående design, der i sandhed er bygget til at blive brugt under de mest udfordrende betingelser, hvor der kan være varme og solskin den ene dag og frost og sne den næste.

- DINO programmet omfatter trailerlifte, bæltelifte, billifte og bomlifte, blandt sidst nævnte er der blandt andet en kombimaskine der kan benyttes til både bomlift og teleskoplæsser, smart og omkostningsbesparende. Eftersom der er stor efterspørgsel på Dinolifte, vil M. J. Hydraulik være lagerførende med et bredt udvalg af Dinolifte således levering kan foregå hurtigt, kontakt gerne vores salgsafdeling allerede i dag og få et godt uforpligtende tilbud på en Dinolift.

M. J. Hydraulik er stolte af at være blevet udnævnt til at være officiel forhandler og servicepartner på Dinolift i hele Danmark, vi ser frem til et godt samarbejde med både Dinolift og de mange Dinolift kunder i Danmark.

Hvordan er vores service?