PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

BÖCKER

Et familie firma – hos Böcker møder tradition Innovation

Siden Albert Böcker, som var en smed, grundlagde Böcker tilbage i 1958, har det familiedrevne selskab forpligtet sig til at udvikle innovative produkter inden for løfteteknologi.

Det hele begyndte med den nu berømte skrå lift med knæled, som gjorde det muligt for taglæggere at transportere tagsten fra tagryggen til den anden side af taget. Siden da har Böcker konstant arbejdet på at tilpasse deres produkter til kundernes behov endnu mere præcist og konstant sætte nye standarder for kvalitet og sikkerhed.

I 1989, til industriens glæde, gik Böcker ind på kranteknologimarkedet, dette med lanceringen af ​​den første mobile lastbilmonterede kran i letvægts aluminiumskonstruktion, denne blev efterfulgt af opfindelsen af ​​den første aluminiums trailerkran i 1997.

I 2005 startede produktion af Böcker-rack- og pinion-teknologi – produktionen af Materiel- og personlifte færdiggør det omfattende sortiment af løfteteknologiprodukter af høj kvalitet.

Med den dag i dag over 500 medarbejdere stræber Böcker efter at sikre, at de ikke mister deres traditioner og efter mere end 60 år forbliver fortsat loyale over for firmafilosofien for denne tredje generations familieejede virksomhed: Det være sig som kunde eller medarbejder, folk er i centrum for alt, hvad vi gør på Böcker.

I Danmark er Böcker blandt andet kendt for deres trailer-kraner, lastbilmonterede kraner, flyttelifte, møbellifte, byggelifte, materiellifte,minikraner, samt ikke mindst for deres fantastiske materialehejs hvoraf nogle modeller kan udstyres med blandt andet vacuumsug til brug ved foreksempel glasmontering.

Sitemap
CloseClose