PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

JCB OEM

M. J. Hydraulik er officiel ene forhandler i Danmark og Sverige af alternative OEM reservedele til JCB. Mere end 5.000 produkter i sortimentet til konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder en bred vifte af alternative reservedele og vi tilbyder dog også en bred vifte af originale til JCB.

Bemærk at OEM betyder: Original Equipment Manufacturer. Vi har dog absolut ingen direkte forbindelse til JCB, vi er ikke officiel forhandler af JCB, vi tilbyder udelukkende alternative varer til JCB, altså ikke originale JCB varer.

Bemærk:Vi er ikke officiel forhandler af JCB, vi er uafhængig leverandør og sourcer selv vores dele verden over.

Alle JCB OEM reservedele som M.J. Hydraulik sælger er i overensstemmelse med eller overstiger de standarder, der er fastsat af den oprindelige producent. Vi tilbyder mere end 5.000 produkter i sortimentet, alle reservedele er af høj kvalitet der er i overenstemmelse med eller overstiger de standarder der er fastsat af den oprindelige producent. Alle produkter kommer fra ISO 9001 certificerede underleverandører.

M.J. Hydraulik tilbyder:

  • Mere end 5.000 produkter i sortimentet
  • Kvalitets reservedele af høj kvalitet der er i overenstemmelse med eller overstiger de standarder der er fastsat af den oprindelige producent.
  • Alle produkter kommer fra ISO 9001certificerede underleverandører
  • Konkurrencedygtige priser
  • Rettidig levering

     ... alt sammen for at holde dine JCB'er kørende og indtjenende på bedste vis!

Bemærk at der til de oplyste priser på reservedele skal tillægges omkostninger til fragt, denne kan variere alt efter om reservedelen afsendes fra fjern- eller nærlager.

Sitemap
CloseClose