Om os | M.J. Hydraulik ApS
Gå til hoved-indhold

Om M.J Hydraulik

Virksomhedens vision


Vores vision er at være Danmarks største og førende leverandører af lifte og teleskoplæssere, samt største og førende udbyder af serviceydelser til lifte og teleskoplæssere. Vi vil være kendt for vores høje kompetence- og kvalitets niveau og for vores værdiskabende løsninger – der sikrer vore kunder den højest mulige driftssikkerhed.

 

Virksomhedens mission

Med M.J. Hydraulik ApS i øst og KK Materiel ApS i vest er vi en af Danmarks mest erfarne leverandører af lifte og teleskoplæssere, samt en af Danmarks mest professionelle serviceudbydere inden for servicering og reparation af lifte og teleskoplæssere.

M.J. Hydraulik ApS er beliggende i Holbæk på Sjælland, værksted og kontor er på 2000 m2, herfra importeres og forhandles nye maskiner og udstyr fra Magni, Omme, Dingli og Oil & Steel.

KK Materiel ApS er beliggende i Vejle i Jylland, værksted og kontor er på 1200 m2, herfra importeres og forhandles blandt andet stillads fra Instant Upright.

Virksomheden består af 30 dedikerede medarbejdere heriblandt 15 servicemontører som hovedsageligt arbejder on site.

Vi har Danmarks største udvalg af nye og brugte lifte, teleskoplæssere, entreprenørmaskiner og andet beslægtet materiel.

Vi har et mangfoldigt lager af reservedele til lifte, teleskoplæssere, kraner og andet entreprenørmateriel, herved sikres vores kunder hurtig service. Alle vores servicevogne er udrustet med slangepresse.

Virksomhedens DNA

ÅBEN OG TROVÆRDIG

Vi gør hvad vi siger og vi siger hvad vi gør. Vi kommunikerer åbent og ærligt såvel internt som eksternt. Vi lægger fakta på bordet – også når det er knapt så behageligt.

MENNESKER I FOKUS

Vores virksomhed er vores medarbejdere. Vi udvikler den enkelte. Alle i virksomheden er engagerede og har potentiale. Alle har mulighed for at få indflydelse. Alle skal føle sig respekterede og værdsatte. Vi arbejder som et team, vi tager ansvar og vi er gode kollegaer.

KUNDEORIENTERET AMBITIØS VIRKSOMHED

Vi elsker faglige udfordringer, vi gør det nemt for vores kunder. Vi holder aldrig op med at udfordre os selv for at udvikle nytænkende specialiserede løsninger – typisk som et tæt samarbejde med kunden. Vi sætter en ære i at levere uovertruffen kvalitet i alt, hvad vi foretager os – dette gør os til branchens bedste!

Job

Ansættelse hos M.J. Hydraulik ApS


Kunne du være interesseret i et job hvor du vil arbejde med alle former for reparation af lifte, kraner, teleskoplæssere, rotationslæssere, trucks og andet materiel? Så er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Ledige jobs

 

Serviceteknikere til lifte, trucks, teleskoplæssere i Jylland og Hasselager afdelingen 

Intern montør og udekørende serviceteknikker til lifte, teleskoplæssere og trucks

 

Vi har travlt hos M.J. Hydraulik og KK Materiel og søger derfor efter 2 nye medarbejdere.

Pt. er vi landsdækkende med afdeling i både øst og vest - men eftersom vi er vokset ud af vores lokation i Vejle, er vi pt. ved at flytte til en bedre lokation i Hasselager ved Aarhus, dermed vil vi fremadrettet have 2 afdelinger, hovedkontor og serviceværksted i Holbæk på Sjælland og serviceværksted og kontor i Hasselager ved Aarhus.

Vi søger efter en udekørende montører til distrikt Jylland og vi søger efter en intern montør/serviceteknikker til vores nye værksted i Hasselager.

De nye medarbejdere vil blive en del af en dynamisk virksomhed inden for truck, lift og teleskoplæsser branchen. I dag har vi 15 servicevogne og 2 værksteder.  

Vi vil gerne differentiere os som virksomhed, ud over dagligdags opgaver, hvor det går rigtig stærkt, og ud over at hver dag er en ny og udfordrende dag, så har vi nogle fremtidsvisioner, der er helt unikke i vores branche, og som du nu har mulighed for at blive en del af, samt være med til at søsætte. De to nye medarbejdere vi søger, vil være med til at skabe deres egne stillinger fremadrettet, de kan være med til at gøre deres egen hverdag endnu mere levende og interessant og de vil indgå i et tæt samarbejde med vores centraliserede hovedkontor i Holbæk.

Hos os er det ”people first”, uanset om det handler om vores medarbejdere eller vores kunder. Vi vægter derfor troværdighed, dialog, og åbenhed rigtig højt. Vi lytter til gode ideer, og vægter medarbejdere, der er selvkørende, selvmotiverende og tør tage egne beslutninger, når det kræves.

  • Du er dygtig og faglært servicetekniker til fejlfinding af el og hydraulik problemer især på lifte, trucks og teleskoplæssere.
  • Du skal kunne arbejde selvstændig, være fleksibel og serviceminded, administrere frihed under ansvar og være god til at omgås både kollegaer og kunder.
  • Kørekort er et krav.

 

Vi forestiller os

Vi forestiller os, at du trives ved at arbejde i teams, er god til at tale med mennesker og kan håndtere uenigheder på en konstruktiv og opbyggende måde. Med dit overblik og gode evne til at problemløse, sætter du en ære i at få løst opgaverne til alles tilfredsstillelse både internt og eksternt. Du er i stand til at arbejde både selvstændigt, men også med sans for folk omkring dig. Du har stor interesse for det tekniske, du er salgsmindet og har et godt øje for detaljer. Du skal være udadvendt, entusiastisk og fleksibel både i forhold til leverandører og kunder, og forstå vigtigheden af gode relationer.

Som person er du ikke bange for at udvide din horisont, er omstillingsparat og du er i besiddelse af en god portion humor, i en virksomhed med en uformel omgangstone.

Du tilbydes:

M.J. Hydraulik ApS tilbyder et attraktivt job, hvor du har stor indflydelse på din egen arbejdsdag.

Lønramme efter kvalifikation

Tiltrædelse: Snarest

Ansøgning kan sendes enten på post eller mail til:

M.J. HYDRAULIK ApS

Bødkervej 2A

4300 Holbæk

Att.: Lars Rønde

Eller på e-mail til: lars@mj-hyd.dk

Mærk venligst ansøgningen med teksten "Serviceteknikker Hasselager" _______________________________________________

 

 

Sælger/Salgschef - Distrikt Jylland

Er du den fødte sælger?

M. J. Hydraulik / KK Materiel er i god vækst. Vi er et dynamisk, engageret team med 30 professionelle og dedikerede medarbejdere.

Til vores afdeling i Hasselager ved Aarhus, søger vi nu en ny medarbejder, der vil få følgende ansvarsområde:

Ansvar for at udvikle distrikt Jylland
Din primære opgave er salg af maskiner og serviceydelser igennem dine evner som sælger. Du bruger dit netværk og har øje for mulighederne i hvert salg.

Du vil være tilknyttet vores værksted/showroom i Hasselager, men vil ofte være væk fra kontoret, hvor du er til møder med kunder eller opbygger det næste salg.

Udover at besidde stærke salgsevner, er det også vigtigt, at du er selvstændig, systematisk, brugervant i IT systemer som f.eks. Microsoft Dynamics NAV samt rapportering m.v. i CRM system.

Du kommer til at indgå i et team af dygtige medarbejdere – og med potentiale til at blive partner vil du sammen med de tre indehavere være med til at skabe og sikre den fortsatte udvikling af vores virksomhed.

Vi arbejder målrettet med vores kvalitet og service i det daglige arbejde, og både som team og enkeltpersoner er vi passionerede omkring vores arbejde og altid beredt på at give vores kunder mere end de forventer.

Handlestærk sælger med gode forhandlingsevner

  • Du er den fødte sælger.
  • Du har flere års (frisk) erfaring fra salg af lifte, trucks eller teleskoplæssere/entreprenørmaskiner.
  • Da vi handler med internationale leverandører, taler og skriver du godt engelsk.

Du begår dig sammen med alle slags mennesker – både den store entreprenør og den lille selvstændige malermester. Du formår at sparke døre ind og du søger altid mulighederne for det næste salg og er proaktiv i forhold til at opbygge forhold til både kunder og leverandører – og så har du ligesom os andre begge ben på jorden.

Fagligt såvel som personligt vil du opleve kolleger, der er meget engagerede, proaktive og som sætter alt ind på at gøre en forskel.

Vi forventer, at du kan dokumentere stærke salgsevner og resultater. Samtidig er det et krav, at du har en udpræget kvalitets- og sans for detaljer samt en venlig, tillidsvækkende personlighed.

Stillingen ventes besat den 1. marts 2018, men der ventes gerne på den rette kandidat.

Vi glæder os til at modtage din skriftlige ansøgning med et uddybende, fyldestgørende CV.

Send venligst din ansøgning til Lars Rønde, lars@mj-hyd.dk.

Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet med fuld diskretion.

 

 

 

 

 

Hvordan er vores service?