PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

✔ Salg af reservedele

✔ Landsdækkende service

✔ Serviceværksted i Holbæk

Om M.J Hydraulik

Vi tilbyder et stort udvalg af nye og brugte lifte samt teleskoplæssere.

Vi tilbyder landsdækkende 24/7/365 service via vores servicevogne og værksted i Holbæk

Vores specialiserede salgsingeniører står klar til at hjælpe med totalløsninger inden for udvikling, konstruktion/ produktion af bl.a. lifte, maskiner, hydrauliksystemer og el-styringer.

Kontakt os allerede i dag for råd og vejledning, så du kommer godt fra start med dit næste indkøb, service eller projekt.

MJ teamet byder dig velkommen og ser frem til et langsigtet samarbejde.

Vores mål er klart, vi ønsker dig som kunde lavest mulige nedetid, god service og maskiner til de rigtige priser.

Virksomhedens mission
Vores vision er at være kudens foretrukne leverandører af lifte og teleskoplæssere, samt sbedste udbyder af serviceydelser til lifte, gaffeltrucks og teleskoplæssere. Vi vil være kendt for vores høje kompetence- og kvalitets niveau og for vores værdiskabende løsninger – der sikrer vore kunder den højest mulige driftssikkerhed.

Om os
M.J. Hydraulik ApS er med salgskontor og serviceafdeling i både øst og vest, en af Danmarks mest erfarne leverandører af lifte, gaffeltrucks og teleskoplæssere, samt en af Danmarks mest professionelle serviceudbydere inden for servicering og reparation af lifte, gaffeltrucks og teleskoplæssere.

M.J. Hydraulik ApS er beliggende i Holbæk, værksted og kontor er på samlet 1000 m2.

Vi har et mangfoldigt lager af reservedele til lifte, trucks, teleskoplæssere, kraner og andet entreprenørmateriel, herved sikres vores kunder hurtig service. Alle vores servicevogne er udrustet med slangepresse.

Virksomhedens DNA

ÅBEN OG TROVÆRDIG
Vi gør hvad vi siger og vi siger hvad vi gør. Vi kommunikerer åbent og ærligt såvel internt som eksternt. Vi lægger fakta på bordet – også når det er knapt så behageligt.

MENNESKER I FOKUS
Vores virksomhed er vores medarbejdere. Vi udvikler den enkelte. Alle i virksomheden er engagerede og har potentiale. Alle har mulighed for at få indflydelse. Alle skal føle sig respekterede og værdsatte. Vi arbejder som et team, vi tager ansvar og vi er gode kollegaer.

KUNDEORIENTERET AMBITIØS VIRKSOMHED
Vi elsker faglige udfordringer, vi gør det nemt for vores kunder. Vi holder aldrig op med at udfordre os selv for at udvikle nytænkende specialiserede løsninger – typisk som et tæt samarbejde med kunden. Vi sætter en ære i at levere uovertruffen kvalitet i alt, hvad vi foretager os – dette gør os til branchens bedste!

DATAHÅNDTERING
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Facebook Pixel og Analytics
  • Google Analytics
  • Google AdWords

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev foretager en forespørgelse via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine forspørgelser, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

OPBEVARING AF DATA
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives kun til overnævnte tredjeparter. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: salg@mj-hyd.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Job

Ansættelse hos M.J. Hydraulik ApS

Uopfordret ansøgning
Kunne du være interesseret i et job hvor du vil arbejde med alle former for reparation af lifte, kraner, teleskoplæssere, rotorlæssere, gaffeltrucks og andet materiel? Så er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Ledige jobs

Servicemontør

Hos M.J. Hydraulik har vi travlt, og søger derfor servicemontører til udekørende service på Sjælland. M.J. Hydraulik er med kontor og værksted i Holbæk central placeret på sjælland. Du vil blive en del af en dynamisk virksomhed i hydraulik, lift, teleskoplæsser, som er i stor udvikling internt og eksternt.

Hos M.J. Hydraulik vil vi gerne differentiere os som virksomhed, og ud over dagligdags opgaver, hvor det går rigtig stærkt, og hver dag er en ny og udfordrende dag, så har vi nogle fremtidsvisioner, der er helt unikke i branchen, og som du nu har mulighed for at blive en del af, samt være med til at søsætte. Du vil være med til at skabe din egen stilling fremadrettet, og du kan være med til at gøre din egen hverdag endnu mere levende og interessant.

Hos M.J. Hydraulik vægter vi troværdighed, dialog, og åbenhed rigtig højt. Vi lytter til gode ideer, og vægter medarbejdere, der er selvkørende, selvmotiverende og tør tage egne beslutninger, når det kræves.

Kvalifikationer

  • Du er dygtig og faglært servicetekniker indenfor lifte, gaffeltrucks eller teleskoplæssere.
  • Du har gode kompetencer med hensyn til fejlfinding på både el og hydraulik.
  • Du skal kunne arbejde selvstændig, være fleksibel og serviceminded, administrere frihed under ansvar og være god til at omgås både kollegaer og kunder

· Arbejdet er primært på Sjælland

  • Kørekort er et krav gerne med B/E

 

Vi forestiller os

Vi forestiller os, at du trives ved at arbejde i teams, er god til at tale med mennesker og kan håndtere uenigheder på en konstruktiv og opbyggende måde. Med dit overblik og gode evne til at problemløse, sætter du en ære i at få løst opgaverne til alles tilfredsstillelse både internt og eksternt. Du er i stand til at arbejde både selvstændigt, men også med sans for folk omkring dig. Du har stor interesse for det tekniske, du er salgsmindet og har et godt øje for detaljer. Du skal være udadvendt, entusiastisk og fleksibel både i forhold til leverandører og kunder, og forstå vigtigheden af gode relationer.

Som person er du ikke bange for at udvide din horisont, er omstillingsparat og du er i besiddelse af en god portion humor, i en virksomhed med en uformel omgangstone.

 

Du tilbydes:

M. J. Hydraulik ApS tilbyder et attraktivt job, hvor du har stor indflydelse på din egen arbejdsdag.

Lønramme efter kvalifikation

Tiltrædelse: Snarest

Ansøgning kan sendes på mail til: info@mj-hyd.dk

Spørgsmål til stillingen kan med fordel rettes mod undertegnede.

Kasper Larsen – Tlf.: 59449791

 

Sitemap
CloseClose