Om os | M.J. Hydraulik ApS
Gå til hoved-indhold

Om M.J Hydraulik

Virksomhedens vision


Vores vision er at være Danmarks største og førende leverandører af lifte og teleskoplæssere, samt største og førende udbyder af serviceydelser til lifte og teleskoplæssere. Vi vil være kendt for vores høje kompetence- og kvalitets niveau og for vores værdiskabende løsninger – der sikrer vore kunder den højest mulige driftssikkerhed.

 

Virksomhedens mission

Med M.J. Hydraulik ApS i øst og KK Materiel ApS i vest er vi en af Danmarks mest erfarne leverandører af lifte og teleskoplæssere, samt en af Danmarks mest professionelle serviceudbydere inden for servicering og reparation af lifte, gaffeltrucks og teleskoplæssere.

M.J. Hydraulik ApS er beliggende i Holbæk på Sjælland, værksted og kontor er på 2000 m2, herfra importeres og forhandles nye maskiner og udstyr fra Magni, Omme, HELI, Dingli og Oil & Steel.

KK Materiel ApS er beliggende i Hasselager (Aarhus) i Jylland, værksted og kontor er på 600 m2, herfra importeres og forhandles blandt andet materialehejs fra Sumner.

Virksomheden består af 30 dedikerede medarbejdere heriblandt 15 servicemontører som hovedsageligt arbejder on site.

Vi har Danmarks største udvalg af nye og brugte lifte, teleskoplæssere, entreprenørmaskiner og andet beslægtet materiel.

Vi har et mangfoldigt lager af reservedele til lifte, teleskoplæssere, kraner og andet entreprenørmateriel, herved sikres vores kunder hurtig service. Alle vores servicevogne er udrustet med slangepresse.

Virksomhedens DNA

ÅBEN OG TROVÆRDIG

Vi gør hvad vi siger og vi siger hvad vi gør. Vi kommunikerer åbent og ærligt såvel internt som eksternt. Vi lægger fakta på bordet – også når det er knapt så behageligt.

MENNESKER I FOKUS

Vores virksomhed er vores medarbejdere. Vi udvikler den enkelte. Alle i virksomheden er engagerede og har potentiale. Alle har mulighed for at få indflydelse. Alle skal føle sig respekterede og værdsatte. Vi arbejder som et team, vi tager ansvar og vi er gode kollegaer.

KUNDEORIENTERET AMBITIØS VIRKSOMHED

Vi elsker faglige udfordringer, vi gør det nemt for vores kunder. Vi holder aldrig op med at udfordre os selv for at udvikle nytænkende specialiserede løsninger – typisk som et tæt samarbejde med kunden. Vi sætter en ære i at levere uovertruffen kvalitet i alt, hvad vi foretager os – dette gør os til branchens bedste!

Job

Ansættelse hos M.J. Hydraulik ApS


Kunne du være interesseret i et job hvor du vil arbejde med alle former for reparation af lifte, kraner, teleskoplæssere, rotationslæssere, trucks og andet materiel? Så er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Ledige jobs

 

Sælger/Salgschef - Distrikt Jylland

Er du den fødte sælger?

M. J. Hydraulik / KK Materiel er i god vækst. Vi er et dynamisk, engageret team med 30 professionelle og dedikerede medarbejdere.

Til vores afdeling i Hasselager ved Aarhus, søger vi nu en ny medarbejder, der vil få følgende ansvarsområde:

Ansvar for at udvikle distrikt Jylland
Din primære opgave er salg af maskiner og serviceydelser igennem dine evner som sælger. Du bruger dit netværk og har øje for mulighederne i hvert salg.

Du vil være tilknyttet vores værksted/showroom i Hasselager, men vil ofte være væk fra kontoret, hvor du er til møder med kunder eller opbygger det næste salg.

Udover at besidde stærke salgsevner, er det også vigtigt, at du er selvstændig, systematisk, brugervant i IT systemer som f.eks. Microsoft Dynamics NAV samt rapportering m.v. i CRM system.

Du kommer til at indgå i et team af dygtige medarbejdere – og med potentiale til at blive partner (partner vedr. Truckafdelingen) vil du sammen med de tre indehavere være med til at skabe og sikre den fortsatte udvikling af vores virksomhed.

Vi arbejder målrettet med vores kvalitet og service i det daglige arbejde, og både som team og enkeltpersoner er vi passionerede omkring vores arbejde og altid beredt på at give vores kunder mere end de forventer.

Handlestærk sælger med gode forhandlingsevner

  • Du er den fødte sælger.
  • Du har flere års (frisk) erfaring fra salg af lifte, trucks eller teleskoplæssere/entreprenørmaskiner.
  • Da vi handler med internationale leverandører, taler og skriver du godt engelsk.

Du begår dig sammen med alle slags mennesker – både den store entreprenør og den lille selvstændige malermester. Du formår at sparke døre ind og du søger altid mulighederne for det næste salg og er proaktiv i forhold til at opbygge forhold til både kunder og leverandører – og så har du ligesom os andre begge ben på jorden.

Fagligt såvel som personligt vil du opleve kolleger, der er meget engagerede, proaktive og som sætter alt ind på at gøre en forskel.

Vi forventer, at du kan dokumentere stærke salgsevner og resultater. Samtidig er det et krav, at du har en udpræget kvalitets- og sans for detaljer samt en venlig, tillidsvækkende personlighed.

Stillingen ventes besat den 1. marts 2018, men der ventes gerne på den rette kandidat.

Vi glæder os til at modtage din skriftlige ansøgning med et uddybende, fyldestgørende CV.

Send venligst din ansøgning til Lars Rønde, lars@mj-hyd.dk.

Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet med fuld diskretion.

 

 

 

 

 

Hvordan er vores service?