Om os | M.J. Hydraulik ApS
Gå til hoved-indhold

Om M.J Hydraulik

 

 

Vi tilbyder et stort udvalg af nye og brugte lifte, gaffeltrucks og teleskoplæssere.

Vi tilbyder landsdækkende 24/7/365 service via vores 15 servicevogne og værksteder i hhv. Holbæk og Aarhus.

Vores specialiserede salgsingeniører står klar til at hjælpe med totalløsninger inden for udvikling, konstruktion/ produktion af bl.a. lifte, maskiner, hydrauliksystemer og el-styringer.

Kontakt os allerede i dag for råd og vejledning, så du kommer godt fra start med dit næste indkøb, service eller projekt.

MJ teamet byder dig velkommen og ser frem til et langsigtet samarbejde.

Vores mål er klart, vi ønsker dig som kunde lavest mulige nedetid, god service og maskiner til de rigtige priser.

 

 

Virksomhedens mission

Vores vision er at være Danmarks største og førende leverandører af lifte, gaffeltrucks og teleskoplæssere, samt største og førende udbyder af serviceydelser til lifte, gaffeltrucks og teleskoplæssere. Vi vil være kendt for vores høje kompetence- og kvalitets niveau og for vores værdiskabende løsninger – der sikrer vore kunder den højest mulige driftssikkerhed.

 

Om os

M.J. Hydraulik ApS er med salgskontor og serviceafdeling i både øst og vest, en af Danmarks mest erfarne leverandører af lifte, gaffeltrucks og teleskoplæssere, samt en af Danmarks mest professionelle serviceudbydere inden for servicering og reparation af lifte, gaffeltrucks og teleskoplæssere.

M.J. Hydraulik ApS (ØST), er beliggende i Holbæk, værksted og kontor er på 2000 m2.

M.J. Hydraulik ApS (VEST), er beliggende i Hasselager (Aarhus), værksted og kontor er på 600 m2.

Virksomheden består af 30 dedikerede medarbejdere heriblandt 15 servicemontører som hovedsageligt arbejder on-site, samt en række servicemontører der arbejder fast internt på vores egne væksteder.

Vi har Danmarks største udvalg af nye og brugte lifte, teleskoplæssere, entreprenørmaskiner og andet beslægtet materiel.

Vi har et mangfoldigt lager af reservedele til lifte, trucks, teleskoplæssere, kraner og andet entreprenørmateriel, herved sikres vores kunder hurtig service. Alle vores servicevogne er udrustet med slangepresse.

 

 

Virksomhedens DNA

 

ÅBEN OG TROVÆRDIG

Vi gør hvad vi siger og vi siger hvad vi gør. Vi kommunikerer åbent og ærligt såvel internt som eksternt. Vi lægger fakta på bordet – også når det er knapt så behageligt.

MENNESKER I FOKUS

Vores virksomhed er vores medarbejdere. Vi udvikler den enkelte. Alle i virksomheden er engagerede og har potentiale. Alle har mulighed for at få indflydelse. Alle skal føle sig respekterede og værdsatte. Vi arbejder som et team, vi tager ansvar og vi er gode kollegaer.

KUNDEORIENTERET AMBITIØS VIRKSOMHED

Vi elsker faglige udfordringer, vi gør det nemt for vores kunder. Vi holder aldrig op med at udfordre os selv for at udvikle nytænkende specialiserede løsninger – typisk som et tæt samarbejde med kunden. Vi sætter en ære i at levere uovertruffen kvalitet i alt, hvad vi foretager os – dette gør os til branchens bedste!

Job

Ansættelse hos M.J. Hydraulik ApS


Kunne du være interesseret i et job hvor du vil arbejde med alle former for reparation af lifte, kraner, teleskoplæssere, rotorlæssere, gaffeltrucks og andet materiel? Så er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Ledige jobs

 

Handelsassistent / Reservedelselev

Vi har travlt og søger derfor en reservedelselev til vores reservedelsafdeling. Kan du se dig selv arbejde i en virksomhed i vækst, og vil du medvirke til den fortsatte udvikling af vores virksomhed, så er dette job måske noget for dig. 

Du kommer til at arbejde i en virksomhed, som er i vækst, her vil du få en varieret hverdag, hvor du vil få udfordrende opgaver, som du skal løse i fællesskab med dine kollegaer. Du arbejder og får praktisk erfaring med alle opgavetyper der er, men den rette kandidat vil også tilbydes udfordringer som spænder bredere end dette.

Som en vigtig del af vores team, kan du se frem til en travl og spændende hverdag med udfordrende og varierende opgaver og i tæt samarbejde med den daglig leder, mulighed for at sætte dit personlige præg på, både din uddannelse men også afdelingen. Som spændende projekter og opgaver kan nævnes.

  • Udvikling af varenr. system.
  • Optimering af varemodtagelse funktionen.
  • Indkøb.
  • Salg og ekspedition af reservedele, både til vores montører men også vores kunder. 
  • Lageroptællinger samt kontrol af varer. 
  • Diverse spændende ad hoc opgaver.

Hvem er du?

Om dig kan det siges, at du engageret, og holder af at arbejde med tingene i praksis, og derfor nu søger et arbejde, hvor du kan se dig selv i mange år. 

Du er serviceminded, har gode kommunikationsevner, både dansk og engelsk, da vi har en del udenlandske leverandører, samt arbejder godt såvel selvstændigt som i tæt samarbejde med kollegerne. Du formår at holde overblikket selv i en travl hverdag.

Du er pligtopfyldende samt mødestabil, nede på jorden og med et godt humør. Vi søger en person som har sans for detaljen, ordenssans og som er meget kvalitetsbevidst i sit arbejde. 

Som elev hos M.J. Hydraulik, vil du få en uddannelse, som giver dig en praktisk og meningsfyldt hverdag med masser af ansvar, og hvor din indsats og engagement værdsættes. Hos os satser vi stort på vores elever, og håber derfor vi kan være med til at skabe et afsæt for din karriere hos os.

 

Du blive en del af et uhøjtideligt miljø med faste rammer og en udfordrende hverdag. Hos os er medarbejderne i fokus, og vi sætter pris på vigtigheden af, at man kan stole på hinanden i teamet, da vi anser vores medarbejdere som den vigtigste ressource.

Vi forventer at du har kørekort: B

 Vi tilbyder:

Ansættelsesform:  Fast ansættelse
Ugentlig arbejdstid:  Fuldtid

Vigtige datoer:

Offentliggjort den: 17. april 2018
Ansøgningsfrist:   12. juni 2018
Ansættelsesdato:  Snarest muligt

Ansøgning:

søg via e-mail: benny@mj-hyd.dk

Kontaktperson:

After Sales Manager, Benny Haugaard
Mobil: 28449790
Mail: benny@mj-hyd.dk

Arbejdssted:

Vi har afdeling i både Aarhus og Holbæk, arbejdssted for denne stilling er afdelingen i Holbæk.

 

 

 

Hvordan er vores service?