PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

Reservedele

Vi har præcis det du står og mangler. Lige nu og lige her.

Når der er nedbrud og du mangler en reservedel for at komme videre, så skal det gå lynhurtigt. Derfor tilbyder M.J. Hydraulik et kæmpe udvalg af reservedele som kan leveres på kort tid. Vores lager rummer mere end 25.000 reservedele og størsteparten kan være fremme hos os dig inden for et døgn. Hvad der ikke er på hylden til omgående levering kan hurtigt anskaffes via vores netværk og samarbejdspartnere.

Vores reservedelslager er kædet nøje sammen med vores økonomi system og derfor kan vores erfarne reservedelsekspedienter hurtigt finde frem til de dele, som du lige står og mangler. Vi har landsdækkende aftale med et bredt udvalg af fragtselskaber, hvilket kombineret med vores effektive medarbejdere sikrer dig de rigtige reservedele i en fart.

Vi pakker delene løbende og hver nat leverer fragtmændende reservedele til servicemontørernes privatadresse. Leveringerne indeholder reservedele og andet udstyr til den kommende dags opgaver – dette er yderst tidsbesparende for dig som kunde, da du derved vil opleve at vores montører oftest har reservedelene med fra start.

Hos M.J. Hydraulik bruger vi mange ressourcer på at uddanne alle vores ansatte, herunder servicekoordinatorer, mekanikere, servicemontører, reservedelsekspedienter og salgsingeniører, dette eftersom det kræver et stort kendskab til de maskiner vi sælger dele til, at vide, præcis hvilken maskindele, der mangler i hver situation.

Sitemap
CloseClose