PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

PLATFORM BASKET

Platform Basket blev grundlagt i oktober 2005 efter overtagelsen af ​​en filial af Basket Srl, som var et effektivt og moderne firma med speciale i metalarbejde til blandt andet løfteudstyr.

Den endelige virksomhedsstruktur kom til form i foråret 2006, dette med ansættelse af et team af mennesker med specifikke kompetencer inden for de vigtigste felter, nemlig kommerciel produktion og teknik.

Platform Basket skiller sig ud fra andre liftproducenter, ved deres dedikation, professionalisme og kundeservice.

Firmaet er liftproducent og de tilbyder en bred vifte af edderkoppelifte (bæltelifte, larvebåndslifte, crawlers) og andre liftprodukter udstyret med mandskabskurve, som hver især kan bruges i en række sektorer. Fokus for Platform Basket ligger inden for fremstilling af fire typer lifte: bæltelifte, bomlifte, elektriske indendørs lifte og selvkørende lifte til vedligeholdelse af jernbaner.

I Danmark har M. J. Hydraulik igennem en årerække solgt Platform Basket til en bred vifte af kunder, dette såvel værende udlejere som slutbrugere, Platformbasket har et kæmpe udvalg af lifte og det er langt fra dem alle der er oprettet på vores hjemmesiden - finder du på vores hjemmesiden ikke lige den model du står og mangler, så tøv ikke med at kontakte os, for så finder vi blot liften der opfylder præcis det behov du har.

 

Sitemap
CloseClose