PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

NIFTY

NIFTYLIFT

Siden den første 12 meter letvægts trailerlift (Nifty 120) blev produceret tilbage i 1985 i et haveskur i Bedfordshire, England af Roger Bowden, er Niftylift vokset til at være en af ​​verdens førende producenter af mobile arbejdsplatforme med over 550 ansatte i Storbritannien og USA sammen med et stort forhandlernetværk i over 60 lande over hele verden for at understøtte de 75% af salget som er eksport.

Trailerliftprogrammet: Her mere end 34 år efter, eksisterer Nifty 120 fortsat i programmet der gennem årerne er udviklet til at omfatte trailerlifte med arbejdshøjder fra 12,2 meter arbejdshøjde op til 21 meters arbejdshøjde.

Bomlifteprogrammet er ligeledes udvidet betragteligt, dette går fra 12,1 meter op til 28 meters arbejdshøjde, der hvor Nifty skiller sig ud, er når det kommer til hybride lifte, altså lifte med både el- og brændstofs drift, her er Nifty absolut førende.

Bælteliftprogrammet byder på 2 forskellige modeller, én med 12 meters arbejdshøjde og én med 15 meters arbejdshøjde, begge tilgængelige med enten direkte 220V drift eller diesel drift.

Hos M.J. Hydraulik finder du et bredt udvalg af lifte fra Engelske Nifty, ud over at tilbyde såvel nye som brugte lifte, foretager vi ligeledes service og reparationer herpå.

Sitemap
CloseClose