PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

DINGLI

Grundlagt i 2005

Zhejiang Dingli Machinery Co, Ltd blev grundlagt i 2005, med hovedkontor i Deqing, Zhejiang. Dingli er dedikeret til at udvikle, producere, sælge og servicerer kvalitets lifte. Dingli er kendt for sin avancerede teknologi, lifte i topklasse og for en høj vækstrate.

Dingli er ligeledes en af de førende fabrikanter for arbejdsplatforme i Kina, rent faktisk var Dingli den første til at blive noteret på aktiemarkedet i branchen (Børskode: 603338). Dingli har flere produktionsområder. Dingli har investeret 560 millioner RMB (ca. 85 millioner USD) i de 3 første produktionsfaciliteter og dækker et samlet areal på 200 tusind kvadratmeter. For nyligt har Dingli investeret næsten 1 mia. RMB (ca. 151 mio. USD) og dækker nu et samlet areal på 241 tusind kvadratmeter.

 

Mere end 200 patenter

Zhejiang Dingli har et samlet team af globale ingeniører og talentfulde fagfolk og etableret både i Europa og Deging. Dingli har erhvervet næsten 200 patenter, herunder 50 opfindelsespatenter og 2 registreringspatenter til computer software. Det første elektriske styresystem, der blev anvendt til intelligente  arbejdsplatforme/lifte, blev udviklet af Dingli.

Takket være Dingli’s højteknologiske produktionsudstyr, byggede Dingli mere end 80 specifikationer og 6 serier af arbejdsplatforme med en høj effektivitet og overlegen ydeevne. Dingli’s produkter er meget anvendt i byggeri, kommercielle og industrielle formål samt militære områder. Derudover har Dingli erhvervet National Weaponry R & D Manufacturing Enterprise Fortrolighedscertifikat, Equipment Manufacturing Enterprise Certificate og Weaponry Quality System Certificate.

Dingli’s produkter er også certificeret af CE-standarder via Tyskland TUV i Europa, ANSI standarder i USA, AS / NZS1418 standarder i Australien, CU-TR standarder i Rusland, KC standarder i Sydkorea. Produkterne sælges til kunder i over 80 lande og regioner som Europa, Amerika, Asien og Afrika.

Opkøber konkurrenter og andre virksomheder verden over

Dingli har kæmpe succes i asien, men eftersom planerne er at blive verdens største, så er Dingli i fuld sving med at opkøbe andre firmaer.

I 2016 indgik Dingli aftale med den verdenskendte teleskop- og rotorlæsserproducent Magni om opkøb af 20% af Magni, dette for et beløb på 14,4 millioner euro.

I 2017 indgik Dingli aftale med den store amerikanske lift producent MEC om opkøb af 25% af MEC, dette for et beløb på 20 millioner dollars, handelen blev gennemført i 2018.

Grøn vækst

Zhejiang Dingli går ind for grøn vækst og har etableret en genbrugsfacilitet. Dingli er det første firma til at fremme genanvendelse og genbrug af ressourcer i branchen. Dingli er også opsat på social velfærd. Dingli deltog nemlig i World G20-topmødet i Hangzhou i 2016. Dingli blev anerkendt som National Key Supported High-Tech Enterprise, Green Enterprise i Zhejiang-provinsen og Industrial Standard Innovating Enterprise. Dingli er også blevet anerkendt som det første sted i AWP i top 50 Kina Engineer Machinery Manufacturers. Mr. Xu Shu Gen, bestyrelsesformand, blev anerkendt som et af de 100 mest indflydelsesrige personer i National Engineer and Machinery Industry.

 

Ejerskab i Magni

Zhejiang Dingli  har endvidere etableret Shanghai Dingce Leasing Co, Ltd, i Shanghai Free Trade Zone. Dingce overtog 20% aktier i Magni, som er en førende international telesop og rotationslæsser producent, og har gjort det muligt for Dingli at udvide sine produktlinjer, udnytte globale teknologier og udvide sit brand. Dingli’s fremtidsvision er fortsat dedikerert til kvalitet og opfindsomhed samt styrkelse af teknologiske innovationer, garantere produkter med høj ydeevne, yde god service, forbedre kernekonkurrenceevne og opnå konkurrencemæssige fordele.

Sitemap
CloseClose