PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

24 timers service, slanger på stedet

Vi er den virksomhed uden for Storkøbenhavn, der har det største sortiment af hydraulikslanger, slangekoblinger, slangeforskruninger, adaptere og andre reservedele til brug i hydrauliske systemer.

Hydraulikslanger - 3/16" til 1,5" i 2- og 4-lags slanger - vi fremstiller din slange hurtigt og præcist, mens du nyder en kop kaffe.

Desuden fremstiller vi selv hydraulikslanger, så vi til enhver tid kan sikre, at vores kunder kan holde deres materiel i gang. Ofte udskifter vi hydraulikslangerne, mens kunden venter.

Alle servicevogne er udstyret med slangepresser, så vi kan også fremstille slangerne ude hos kunden og foretage reparationen med det samme on-site, det er både tids- og omkostningsbesparende for kunden, da vi undgår at skulle køre frem og tilbage mellem værkstedet og maskinens lokation.

Servicevognene er til rådighed 24 timer i døgnet, syv dage om ugen via vores 24/7/365 servicetjeneste.

Vi har et stort lager af reservedele til bl.a. Denka, Magni, Ommelift, Dingli, DINO, France Elevateur, MAEDA, PM kraner ligesom vi hver dag sender reservedele til alle typer af lifte og maskiner ud til hele Europa.

M.J. Hydraulik ApS har alle mærker på værkstedet og har derfor den rette erfaring til at find den bedste reservedel til dig.

Reservedele

FÅ ET TILBUD PÅ RESERVEDELE
M. J. Hydraulik leverer originale reservedele til diverse mærker herunder Magni, Dingli, Manitou, JCB, Omme Lift, Oil & Steel, Snorkel, Upright, Palfinger, Haulotte, Sky Jack, Nifty Lift, JLG, Teupen, MEC, Genie, DINO, Jumbo, Dieci, Merlo, Falcon, Platform Basket, CTE, GSR, Multitel, Holland Lift, Denka, Trojan, Sumner, Böcker, Palfinger, Perkins og Deutz.

M. J. Hydraulik har mange standardreservedele på lager, og øvrige dele bestilles hjem til hurtig levering. Du er altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud.

M. J. Hydraulik er leveringsdygtige af:

  • Batterier, slanger, hjul, filtre, kabler, kontrolbokse, kontrolenheder, elektriske komponenter og mærkater m.m.
  • Originale reservedele – viden og erfaring
  • Originale reservedele til gængse markedspriser
Sitemap
CloseClose