PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

MAGNI

Magni: En familie af iværksættere i metalindustrien siden 50'erne.
Pietro Magni havde en baggrund som reparatør af traktorer, i 1972 stiftede Pietro Magni firmaet FARGH SpA sammen med sine sønner Riccardo og Giorgio, og sin datter Franca, firmaet havde det formål at designe og bygge hydraulikkraner.

I 1980 designede og producerede han den første teleskopiske gaffeltruck i Europa, FARGH 4000 FS, denne med patenteret bom-system.

I 1981 overtog Riccardo Magni firmaet, efter en dødsulykke på arbejdspladsen, hvor hans far Pietro Magni omkom.

Riccardo Magni udviklede FARGH 5000 RT og FARGH 3000 RT, dette ud fra den første prototype. Dette var ekstremt banebrydende modeller, der danner grundlag for et joint venture mellem FARGH og Manitou-gruppen, et joint venture der varede over 27 år og som endeligt sluttede i maj 2009.

I løbet af denne lange periode har Riccardo Magni udvidet virksomheden i en enorm grad og personligt registreret over 40 nationale og internationale patenter, alt sammen vedrørende roterende og ikke-roterende teleskoplæssere, som Riccardo Magni er opfinder af. 

I anden halvdel af 2012, var Riccardo ikke villig til at gå på pension, men derimod fuld af nye fremragende ideer om teleskoplæssere, derfor gentog Riccardo Magni den handling, som hans far havde gjort 30 år tidligere, han stiftede nemlig Magni Telescopic Handlers srl sammen med hans to sønner, Carlo og Eugenio, og to døtre Carlotta og Chiara.

Vi kan helt sikkert bekræfte, at Riccardo Magnis personlige designtekniske kundskaber, hans evige kontakter med kunder, forhandlere og mekanikere gennem de sidste 30 år plus hans bidrag med nye banebrydende ideer har banet vejen for anden generation af Roterende teleskoplæssere.

Læs mere her på vores hjemmeside omkring det store udvalg af Magni produkter.

Sitemap
CloseClose