M.J. Hydraulik åbner ny afdeling i Esbjerg
Gå til hoved-indhold

Ny M.J. Hydraulik afdeling i Esbjerg

| Diverse

M.J. hydraulik har netop åbnet en ny afdeling i Esbjerg og er dermed rykket tættere på de lokale kunder!

Åbningen af den nye afdeling er et led i vækststrategien hvor vi kommer tættere på vores kunder. I 2018 har efterspørgslen på vores service og maskiner været stor i Esbjerg området og derfor prioriteres netop dette område højt.

Dørene åbnes på vores værksted på Høgevej 16, Esbjerg d. 1.12-2018. Værkstedet er fuldt etableret med hydraulisk speciel værktøj, såvel som udstyr til at fortage reparationer og årseftersyn på lifte, teleskoplæssere og gaffeltrucks.

Udekørende Service har allerede været etableret i Esbjerg noget tid og vi forventer yderligere oprustning i antallet af servicemontører i første kvartal 2019.

M.J. Hydraulik som beskæftiger ca. 30 medarbejdere og er en af landets førende virksomheder inden for salg og service af hydraulik, lifte, gaffeltrucks og teleskoplæssere. Virksomheden er desuden landsdækkende med udekørende service og 3 nationale værksteder i henholdsvis Århus, Holbæk og nu Esbjerg.

M.J. Hydraulik ApS ser frem til et tættere samarbejde med vores lokale kunder.

I forbindelse med åbningen kører vi forskellige kampagne tilbud. Ønskes yderligere information omkring dette, kontakt da vores salgsafdeling på telefon 59 44 97 91.

For yderligere spørgsmål kan undertegnede kontaktes

Din lift og teleskoplæsser leverandør!

M.J. Hydraulik ApS

Chris Johansen
Administrerende Direktør - CEO

Tlf.: + 45 59 44 97 91 / Fax: +45 59 44 97 92
E-mail: chris@mj-hyd.dk

www.mj-hyd.dk

Hvordan er vores service?