PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

Hybride bomlifte med både brændstofs- og batteridrift

18-09-2019
| PersonlifteBomlifteKnækarms-bomlift
Hybride bomlifte med både brændstofs- og batteridrift
M.J. Hydraulik præsenterer et bredt program med unikke miljørigtige og performancedygtige bomlifte og bæltelifte fra Engelske Nifty.

M. J. Hydraulik præsenterer bomlifte og bæltelifte fra Engelske Nifty.

Programmet går fra 12 meter op til 28 meters arbejdshøjde og det indeholder bomlifte med benzin, diesel, batteri og HYBRID drift, ja det er sågar muligt at få leveret nogle af liften med gas drift.

Én af de populære lifte i sortimentet er Nifth HeightRider 21 4x4 (HR21 4x4) den er en selvkørende bomlift, der løfter 2 personer og deres værktøjer op til en arbejdshøjde på 20,8m eller ud til et arbejdsområde på 13 m. Betjeningen foregår nemt og glidende med de proportionale joysticks, liften byder på 160 ° kurv rotation og en jib-arm emd at arbejdsområde på 150 °, dette muliggør en nøjagtig placering hvor som helst i det store arbejdsdiagram. Med en vægt på kun 6.680 kg kombinerer HR21 4x4 innovativ vægt og pladsbesparende design med en fremragende venderadius, alt dette for at levere et enestående arbejdsredskab på selve job sitet og for at holde transportomkostningerne nede. HR21 4x4 fås med to driftskilder, enten udelukkende med dieseldrift eller med hybrid drift.

Nifty HR21 4x4's 1,8 m brede letvægtskurv (ToughCage) giver mere plads til materialer og værktøjer og den hårde, slagfaste kompositbase og de stærke tværsnitsstålskinner giver også ekstra styrke og holdbarhed, mens de multi- prisvindende SiOPS® giver yderligere operatørbeskyttelse. Som option kan man tilkøbe en almindelig stålkurv.

Unikke egenskaber:

 

45% stigningsevne = Imponerende 4WD performance

Egenvægt på KUN 6.680 kg = Den letteste i sin klasse

ToughCage med SiOPS® = Multi-prisvindende operatørbeskyttelse

Fremragende køreegenskaber = 3,89 m udvendig venderadius

Swing-Out motor bakke = Hurtig og let servicering

Kurv rotation & Jib-arm (kurvearm) = Forbedret adgang til arbejdsområder

Anden generations Hybrid drift tilgængelig = Miljøbevidst og mere brændstofeffektiv strøm

For mere information om HR21 4x4 eller enhver anden selvkørende bomlift, inklusive HR17 4x4 og HR21 2x4, bedes du kontakte os.

Sitemap
CloseClose