PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

Køb af konkurrent
M.J. Hydraulik opruster med opkøbet af en konkurrent.

Dansk Hydraulik & Industriservice ApS er med virkning fra d. 6. april, 2020 blevet en del af M. J. Hydraulik ApS.

Dansk hydraulik & industriservice er specialiseret inden for reparationer på hydrauliksystemer og dækker brancher såsom offshore, marine, broer, færgeklapper, industri, forbrændingsanlæg samt produktionsanlæg. Der har primært været fokus på at servicere disse kunder i og omkring Falster med professionelt værksted samt udekørende hydraulisk service 24/7.

”Dansk Hydraulik & industriservice er en stærk lokal forankret aktør på Lolland og Falster. Med opkøbet kan vi udbygge vores aktiviteter i området og derfor yde en endnu bedre service for nye samt eksisterende kunder. Opkøbet er en del af vores strategiplan for 2020 hvor at vi styrker vores lokale forankring i områderne Falster, Holbæk, Esbjerg samt Århus” Siger CEO, i M.J. Hydraulik ApS Chris Johansen.

Dansk hydraulik & industriservice har i dag 3 specialiserede udekørende biler, herunder lokalt lager og værksted som tilbyder slangepresning on site. Firmaet er forhandler af Slanger og fittings fra kvalitetsmærket Dunlop Hiflex som også forbliver en del af de fremtidige aktiviteter.

Vil der så ske store forandringer for Dansk Hydraulik & Industriservice ApS?

"Dansk Hydraulik & Industriservice vil fortsat være Dansk Hydraulik & Industriservice. Vi ændrer ikke firmanavnet, montørerne vil fortsat være de samme og vi ændrer ej heller på sortimentet, så der vil derfor ikke umiddelbart være forandinger at mærke for de mange kunder i Dansk Hydraulik & Industriservice. Som Chris Johansen udtaler, så er det blot en udbygning af vores aktiviteter i området." Siger Salgsdirektør i M.J. Hydraulik ApS Lars Rønde. 

For spørgsmål vedrørende opkøbet af Dansk Hydraulik & Industriservice ApS, kontakt da CEO Chris Johansen på +45 28 44 97 15.

Sitemap
CloseClose