PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

Let installation af gipsplader

01-07-2019
| GipspladehejsMaterialehejs
Let installation af gipsplader
Let installation af loftsplader / akustikplader / gipsvægge - unik enhed opfundet af Braviisol, certificeret til brug udelukkende på en Braviisol Leonardo.

Installering af gipsplader på lofte er normalt mindst et to persons projekt: SOLO GYPS gør det meget lettere at montere paneler, spare arbejdskraft og lade én mand alene udføre jobbet. SOLO GYPS begrænser den fysiske belastning ved montering af gipsplader og gør samtidigt jobbet mere sikkert. Løfteanordningen er fremstillet let, elektrisk drevet og med en aftagelig justerbar ramme til at holde og løfte plader, dette giver én mand mulighed for, nemt og enkelt at løfte plader uden hjælp. Monteringen af denne enhed kræver ingen værktøjer, og det er meget hurtig. Når jobbet er færdigt, kan løfteanordningen hurtigt fjernes og derefter opbevares indtil den igen skal i brug, hvorefter liften igen kan benyttes som almindelig mandskabslift.

Total vægt af den komplette løfteanordning er 45 kg. Holderen/rammen kan justeres således den kan holde paneler på en længde op til 3,65 meter, løfteanordningen kan sænkes ned til gulvet, dette for nem pålæsning. Løfteanordningen kan løfte op til 40 kg. ad gangen.

Fastgørelsen kan justeres til tre forskellige højdepositioner, dette for at gøre plads til at selv den højeste mand kan stå under pladerne og montere dem.

Løfteanordnignen aktiveres direkte fra platformen - med et tryk på én knap, bevæger løfteanordningen sig op på sporet i overheadpositionen og holder gipspladen på det korrekte sted, således håndværkeren frit kan skrue pladen på plads.

Tryk evt. her og se mere omkring SOLO GYPS

 

Sitemap
CloseClose