PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

Lovpligtige årseftersyn lift, maskine
M.J. Hydraulik ApS er af FORCE Technology’s Liftkontrol godkendt til at udføre det lovpligtige årseftersyn efter liftkontrolordningens regler.

M.J. Hydraulik kompetencer

Vores vision er at være Danmarks største og førende udbyder af serviceydelser til lifte, gaffeltrucks og teleskoplæssere.

Vi vil være kendt for vores høje kompetence- og kvalitets niveau og for vores værdiskabende løsninger – der sikrer vore kunder den højest mulige driftssikkerhed med kortest mulige nedbrud.

Med en serviceorganisation sammensat af veluddannede montører, fuldtudstyrede værksteder i Holbæk, Esbjerg og Aarhus og 20 servicebiler er vi blandt de førende i liftbranchen på service.

Med et mangfoldigt lager af reservedele til lifte, trucks, teleskoplæssere, kraner og andet entreprenørmateriel, sikres vore kunder hurtig service. Alle vores servicevogne er udrustet med slangepresse og vi tilbyder landsdækkende 24/7/365 service, altså 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen og 365 dage om året.

Det faktum at vi er stærke både på udekørende montører og på reservedelslageret – at såvel vores interne som eksterne montører har mange års brancherelevant erfaring, hvoraf langt størstedelen af montørerne har været hos os i mange år, gør at vi er i stand til at hjælpe kunderne yderst effektivt. Vi kører med People First og vi investerer derfor mange ressourcer i både efteruddannelse og kurser til vores montører og eftersom de bliver hos os i mange år, ja så forbliver kompetencerne også hos os år efter år.

Vores specialiserede salgsingeniører står klar til at hjælpe med totalløsninger inden for udvikling, konstruktion/ produktion af bl.a. lifte, maskiner, hydrauliksystemer og el-styringer.

Magni, Dingli, HELI og Niftylift er kernen i vores forretning, men når det handler om service, reparationer, eftersyn og reservedele, så håndterer vi stort set alle de mærker og modeller, der er på markedet.

Vi er godkendt under Dansk Byggeri Liftkontrolordning og medlem af Maskinkontrolordningen, som begge anbefales af Dansk Byggeri og som bliver overvåget af FORCE Technology, som tager løbende stikprøve kontrol på vores mange årlige eftersyn. Det er din garanti for, at vi holder os opdaterede og skarpe med et højt niveau af sikkerhed.

Du kan se kontrolrapport fra den seneste halvårlige screening her

Sitemap
CloseClose