PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

Magni = bæredygtighed!
Satser du på at blive mere grøn? Satser du på bæredygtighed? Har du øget fokus på miljø- og klimavenlige byggeprocesser? Så er Magni svaret!

Satser du på at blive mere grøn?
Satser du på bæredygtighed?
Har du øget fokus på miljø- og klimavenlige byggeprocesser?

Bæredygtighed og klimavenlige løsninger har aldrig været så omtalt som det er nu - men hvem ønsker virkelig at gå 100% foran, hvem ønsker virkelig at investere i dette når det kommer til stykket?

Hvorfor udlede Co2 mens der arbejdes?

Magni har en del løsningen, de tilbyder et Twin Energi system til deres teleskoplæssere og rotorlæssere, dette kan arbejde via strøm i stedet for diesel, det er yderst bæredygtigt og miljøvenligt, men på trods af at dette er en mulighed så fortsætter entreprenører og udlejere med at anskaffe rotorlæssere som udelukkende kører på diesel - når først én har taget springet og vist vejen, så følger resten med garanti med, men det kræver at der er én der går forrest!

En anden måde hvorpå Magni teleskop- og rotorlæssere kan give besparelser både økonomi og klimamæssigt, er fordi én Magni kan klare mange flere opgaver og derved erstatte mange andre maskiner. Magni maskinerne kan benyttes med både krog, gafler, mandskabskurv, materielskurv, spil, skovl, betonspand, træbeskæringsenhed og meget meget mere, hvorved udgifter til bomlifte, kraner m.v. kan spares.

Kontakt M.J. Hydraulik for yderligere informationer!

Sitemap
CloseClose