PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

Böcker og M.J. Hydraulik indtager Danmark

10-03-2020
| KranerBæltekranLastbilkranMinikranTilbehør MinikranerTrailerkran
Böcker og M.J. Hydraulik indtager Danmark
M.J. Hydraulik er udnævnt til officiel ene-importør, forhandler og servicepartner for Böcker lastbilkraner, lastbillifte, trailer-kraner, trailerlifte, bælte-kraner, bæltelifte, materialehejs og personlifte i Danmark.

M.J. Hydraulik er officiel ene-importør og forhandler af Böcker lastbilkraner, lastbillifte, trailer-kraner, trailerlifte, bælte-kraner, bæltelifte, materialehejs og personlifte i Danmark.

Et familie firma – hos Böcker møder tradition Innovation

Med den dag i dag over 500 medarbejdere stræber Böcker efter at sikre, at de ikke mister deres traditioner og efter mere end 60 år forbliver fortsat loyale over for firmafilosofien for denne tredje generations familieejede virksomhed: Det være sig som kunde eller medarbejder, folk er i centrum for alt, hvad vi gør på Böcker. I Danmark er Böcker blandt andet kendt for deres trailer-kraner, lastbilmonterede kraner, flyttelifte, møbellifte, byggelifte, materiellifte,minikraner, samt ikke mindst for deres fantastiske materialehejs hvoraf nogle modeller kan udstyres med blandt andet vacuumsug til brug ved foreksempel glasmontering.

Bedst af alt så har Böcker udviklet et quick-fix system således man nemt kan omdanne sin latbilkran, trailerkran, eller bælte-kran til at være en mandskabslift, dette nemt og hurtigt og uden brug af værktøj, hvorved man så i stedet for en kran, har en lastbillift, trailerlift eller bæltelift - det er bæredygtighed der vil noget, da man her kan nøjes med at købe én maskine og derefter udføre både kran og lift opgaver med den.

TRYK HER OG SE ET UDVALG AF BÖCKER PRODUKTERNE

Sitemap
CloseClose