PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

Drøhse valgte Magni
​Drøhse – Tømrer & Snedker ApS har investeret i den populære TH6.20 teleskoplæsser fra Magni, der bl.a. adskiller sig fra traditionelle teleskoplæssere, ved at denne kan dreje bommen 5⁰.

Drøhse – Tømrer & Snedker ApS har netop udvidet deres flåde af teleskoplæssere, valget faldt på M. J. Hydraulik ApS og Italienske Magni.

På billedet ses direktør Tue Jensen fra Drøhse - Tømrer & Snedker ApS foran hans helt nye Magni TH6.20, det er ikke en helt almindelig teleskoplæsser, for det første er den udviklet af selveste Riccardo Magni som i næsten 30 år stod i spidsen for Manitou fabrikken i Italien, for det andet adskiller den sig fra traditionelle teleskoplæssere, dette bl.a. ved at denne kan dreje bommen 5⁰.

Magni TH6.20 er en teleskoplæsser som sætter overliggeren nutidens teleskoplæssere, den er præcis som alle andre Magni teleskoplæssere, ganske enkel at betjene og komforten er helt i top, for eksempel er aircondition standard, ligesom kabinen er 100% lufttæt, det betyder at alt luft som kommer ind i kabinen er 100% filtreret. Ved skift af filter kan brugeren arbejde trygt og sikkert i mange forskellige arbejdsmiljøer, dette lige fra områder med asbest og støvpartikler, til områder med meget udstødningsgas.

Magni TH6.20 kan dreje bommen 5⁰, det giver brugeren mulighed for at finjustere placeringen uden at flytte og opstille maskinen på ny. Bevægeligheden på 5⁰, giver med et udrække på 14,5 meter en bevægelighed på ca. 2,6 meter ude for enden af bommen, dette giver mange muligheder for optimering af arbejdet.

Af andre fordele kan nævnes, at når man skal nedtage og flytte tunge emner, byder Magni på samme maksimale kapacitet uanset om maskinen er på støtteben eller hjul, mens der ved andre fabrikater typisk er reduceret kapacitet når maskinen er på hjul.

Hos M. J. Hydraulik siger vi TAK for ordren på maskinerne, vi ser frem til et godt og langt samarbejde!

Sitemap
CloseClose