PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

Hos Jelle-Bo faldt valget på Magni teleskoplæsser
Jelle-Bo Udlejning har udvidet deres udlejningsflåde med den unikke teleskoplæsser fra Magni, det er en TH 6.20, der bl.a. adskiller sig fra traditionelle teleskoplæssere, ved at denne kan dreje bommen 5⁰.

Magni TH 6.20 sætter nye standarder for nutidens teleskoplæssere, dette bl.a. med standard udrustning som f.eks. touch-skærm, aircondition og 100% luftfiltrering. Maskinen er ganske enkel at betjene, endnu én af de mange fordele ved Magni maskinerne er, at betjeningsfladen er ens i alle maskinerne, det vil sige, kan man betjene den lille så kan man også betjene den store.

Med den nye ekstra funktion i Magni TH 6.20, hvor bommen kan dreje 5⁰, har brugeren mulighed for at finjustere placeringen, uden at flytte og opstille maskinen på ny. Bevægeligheden på 5⁰, giver med et udrække på 14,5 meter en bevægelighed på ca. 2,6 meter ude for enden af bommen.

Af andre fordele kan nævnes, at maskinen kan nivelleres 11%, dette uanset om maskinen er på støtteben eller hjul. Når man skal nedtage og flytte tunge emner, byder Magni på samme maksimale kapacitet, dette ligeledes uanset om maskinen er på støtteben eller hjul, mens der ved andre fabrikater typisk er reduceret kapacitet når maskinen er på hjul.

"Da vi skulle indkøbe ny teleskoplæsser faldt valget på Magni, dette af den årsag, at Familien Magni har mere end 30 års erfaring inden for produktion og udvikling af teleskop- og rotationslæssere. På Magni TH 6.20 er komfortniveau, performance og brugervenlighed ganske enkelt unik. Det var ligeledes naturligt for os at tilkøbe en Magni Tagkurv, da denne byder på en yderst fleksibel anvendelighed", fortæller Henrik Dyhr.

Hos Jelle-Bo er det muligt at leje den nye Magni TH 6.20 med gafler og tagkurv

Sitemap
CloseClose