PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

Verdens højeste rotationslæsser

09-05-2019
| RotorlæssereTeleskoplæssere > 20 mtr.RotorlæsserTeleskoplæsser
Verdens højeste rotationslæsser
Magni RTH 6.46SH er den højest løftende rotorlæsser i verden. Den kan nå en løftehøjde på imponerende 46 meter, og dens maksimale løftekapacitet er på imponerende 6 tons.

Magni RTH 6.46SH er den højest løftende rotorlæsser i verden. Den kan nå en løftehøjde på imponerende 46 meter, og dens maksimale løftekapacitet er på imponerende 6 tons. Maskinen er særdeles velegnet til brug hvor der er begrænset plads men samtidig kræves et højt løft eller et langt udrække, dette eftersom maskinen er konstrueret meget kompakt og derfor er meget alsidig at anvende, selv når der der er lidt plads.

Motoren er af mærket Mercedes og den overholder naturligvis de nyeste miljøkrav og er meget driftsikre. Magni vælger kun komponenter, som er af højeste kvalitet og derfor er der bl.a. valgt Bosch Rexroth og Danfoss hydraulik.

Ydermere skal det nævnes at maskinen er udrustet med saksestøtteben, dette muliggør variabel opstilling, det vil sige maskinen kan opstilles særdels smal, eller maskinen kan opstilles med for eksempel støttebenene helt ude til den ene side og helt inde i den anden, dette er særdeles brugtbart, eftersom maskinen hele tiden selv udregner det optimale arbejdsdiagram alt efter hvordan maskinen er opstillet.

Maskinen er særdeles intelligent, den har for eksempel to forskellige indstillinger, man kan vælge enten "Stregth mode M2" eller "Stability mode M1", den første giver begrænset bomlængde, men kan supportere meget store løft. I modsætning til den anden indstilling som tillader fuld udskydning af bommene, hvor så kapaciteten begrænses - dette sikrer at brugere altid kan vælge om han vil arbejde på den ene eller anden måde, hvorved optimal brug af maskinen opnåes. Maskinen kan arbejde med et utal af forskelligt udstyr, dette takket være RFID systemet der automatisk genkender udstyret og derefter skaber et dynamisk arbejdsdiagram.

Magni RTH6.46SH er ganske enkelt imponerende!

 

Sitemap
CloseClose