PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

Magni satser på miljømæssig bæredygtighed

09-05-2019
| RotorlæssereTeleskoplæssereTeleskop-/Rotorlæsser
Magni satser på miljømæssig bæredygtighed
M. J. Hydraulik præsenterer med stolthed et nyt MAGNI produkt med miljømæssig bæredygtighed. Magni’s innovative "TWIN ENERGI" teknologi gør det muligt at udføre håndteringsopgaver med nul-emission, dette ved at tilslutte læsseren til en ekstern 380V strømkilde.

M. J. Hydraulik præsenterer med stolthed et nyt MAGNI produkt med miljømæssig bæredygtighed.

Med tanke på "Grøn økonomi" og med henblik på bedre fremtid inden for miljømæssig bæredygtighed, har Magni designet "TWIN ENERGI" rotationslæssere med påmonteret strømforsyning.

Magni’s innovative "TWIN ENERGI" teknologi gør det muligt at udføre håndteringsopgaver med nul-emission, dette ved at tilslutte læsseren til en ekstern 380V strømkilde, ud over at skåne miljøet, giver denne løsning brugeren mulighed for at arbejde under trange og dårligt ventilerede forhold, netop fordi ingen skadelige udstødningsgasser udledes, en anden klar fordel ved "TWIN ENERGI" er, at arbejde kan udføres med reducerede støjgener, dette muliggør arbejde i udvalgte boligområder eller arbejde på tidspunkter af dagen, hvor der sættes stor pris på så lav støj som muligt.

 "TWIN ENERGI" teknologien tilgodeser også brugeren af læsseren, med reducerede brændstofomkostninger og en højere videresalgsværdi når teleskoplæsseren med tiden skal udskiftes til en nye Magni. "TWIN ENERGI" giver også mindre intensiv anvendelse af diesel motoren og forlænger dermed maskinens levetid og funktionalitet.

Ligesom alle andre Magni teleskop- og rotationslæssere, kan "TWIN ENERGI" optionen kombineres med alt andet tilbehør i Magni programmet: maskinen mister dermed ikke sin fleksibilitet og alsidighed, men bidrager til gengæld til et "grønnere" miljø.

Alle komfort og brugervenlige Magni standarder vil forblive standard, hvoraf de vigtigste er:

- Førerhus som er trykkabine med luftfiltrering
- Den berøringsfølsomme skærm til betjening af ​​maskinen, dette erstatter standard instrumentbræt
- Dynamisk belastnings diagram
- CAN bus-system, for at reducere den diagnostiske tid og opdagelse af eventuelle fejl
- LS hydrauliksystem
- LMI system til laststyring

"TWIN ENERGI" optionen er pt. tilgængelig for alle modeller i Magni RTH serien.

Sitemap
CloseClose