PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

Magni teleskop-/rotorlæssere

22-10-2019
Magni teleskop-/rotorlæssere
Magni teleskop- og rotorlæssere - yderst brugervenlige - arbejder hurtigere end andre maskiner på markedet - bruger mindre brændstof - er billigere at vedligeholde. 

I Danmark kaldes en teleskoplæsser eller en rotorlæsser ofte for en Manitou, dette eftersom der i mange år ikke rigtig har været repræsenteret mærker på markedet der kunne tage kampen op, men sådan er det bestemt ikke længere, for nu er Magni for alvor kommet på banen!

Magni er en virksomhed stiftet af ildsjælen Riccardo Magni, med mere end 30 års erfaring inden for udvikling og produktion af rotorlæssere stiftede Riccardo Magni i 2012 Magni fabrikken. Riccardo Magni er ikke mister hvem som helst, dette eftersom Magni familien siden 50’erne har været involveret i produktion af maskiner, tilbage i 1982 indgik Magni familien et jointventure med Manitou, her stod Riccardo Magni i 27 år i spidsen for Manitou produktionen i Italien, Riccardo Magni udviklede ikke mindre en 40 nationale patenter, alle vedrørende teleskop- og rotorlæssere. Men Riccardo Magni havde endnu større planer, så i 2009 efter 27 års medejerskab af Manitou fabrikken, besluttede Riccardo Magni at sælge sin ejerandel og starte op for sig selv.   

Riccardo Magni valgte at placere den nye fabrik på en grund lige over for Manitou fabrikken som han netop havde solgt sin ejerandel fra. Siden den dag tilbage i 2009 er det gået rigtig stærkt – Magni har den dag i dag et forhandler netværk verden over og de kan bryste sig af at være indehaver af indtil flere unikke produkter, som ingen konkurrence har overhovedet, du læste rigtigt – ingen konkurrence overhovedet, ej heller fra Manitou - dette eftersom Magni maskinerne ganske enkelt har sublime arbejdsdiagrammer!

Blandt verdens rekorderne kan blandt andet nævnes Magni RTH6.46 – det er en rotorlæsser med imponerende 46 meters løftehøjde og en maksimal kapacitet på 6 tons, eller for eksempel Magni RTH8.25 – det er en rotorlæsser med 25 meters løftehøjde og en maksimal kapacitet på imponerende 8 tons.

M.J. Hydraulik er eneforhandler af Magni teleskop- og rotorlæssere i Danmark, i vores jyske afdelinger siger vi med jysk beskedenhed, "at det går da okay med salget", mens afdelingen på sjælland godt tør prale en lille smule og sige "det går faktisk rigtig godt", dette eftersom vi igen i år har haft et godt salg af Magni teleskop- og rotorlæssere, vi har udover et større antal teleskoplæssere med begrænset krøjning også solgt en ganske særlig rotorlæsser til en dansk entreprenør, dette var en Magni med en løftehøjde på imponerende 35 meter - hvilket er den højest løftende rotorlæsser nogensinde solgt i Danmark!

Vi har i 2019 solgt en lang række rotorlæssere, til såvel udlejere som slutbrugere, vi har blandt andet solgt en Magni 25 meter rotorlæsser til en entreprenør som i forvejen havde Magni rotorlæssere i hans flåde, da han bestilte denne fabriksnye maskine, udtalte han med stor glæde i stemmen; "mine medarbejdere er virkelig glade for den Magni vi allerede har, den er yderst brugervenlig, den arbejder hurtigere end andre maskiner på markedet og så bruger den mindre brændstof og er billigere at vedligeholde". 

Vil du høre mere om de fantastiske Magni produkter – så kontakt gerne M.J. Hydraulik, vi er altid klar med et godt tilbud og vi har som oftest en lang række maskiner på lager, klar til levering.

Vil du leje en Magni teleskop- eller rotorlæsser – så kontakt gerne en af de mange udlejere vi har solgt Magni maskiner til – ellers ring til os, så oplyser vi nærmeste udlejer.

Sitemap
CloseClose