PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

Magni og MJ Hydraulik slår rekord i Danmark
M.J. Hydraulik er som eneforhandler af Magni kommet godt fra start i 2019, vi har allerede solgt en række Magni teleskop- og rotorlæssere til såvel udlejere som slutbrugere, heriblandt en rotorlæsser med løftehøjde på imponerende 35 meter - hvilket er den højest løftende rotorlæsser nogensinde solgt i Danmark.

I Danmark kaldes en teleskoplæsser eller en rotorlæsser ofte for en Manitou, dette eftersom der i mange år ikke rigtig har været repræsenteret mærker på markedet der kunne tage kampen op, men sådan er det bestemt ikke længere, for nu er Magni for alvor kommet på banen!

Magni er en virksomhed stiftet af ildsjælen Riccardo Magni, med mere end 30 års erfaring inden for udvikling og produktion af rotorlæssere stiftede Riccardo Magni i 2012 Magni fabrikken. Riccardo Magni er ikke mister hvem som helst, dette eftersom Magni familien siden 50’erne har været involveret i produktion af maskiner, tilbage i 1982 indgik Magni familien et jointventure med Manitou, her stod Riccardo Magni i 27 år i spidsen for Manitou, Riccardo Magni udviklede ikke mindre en 40 nationale patenter, alle vedrørende teleskop- og rotorlæssere. Men Riccardo Magni havde endnu større planer, så i 2009 efter 27 års medejerskab af Manitou fabrikken, besluttede Riccardo Magni at sælge sin ejerandel og starte op for sig selv.   

Riccardo Magni valgte at placere den nye fabrik på en grund lige over for Manitou fabrikken som han netop havde solgt sin ejerandel fra. Siden den dag tilbage i 2009 er det gået rigtig stærkt – Magni har den dag i dag et forhandler netværk verden over og de kan bryste sig af at være indehaver af indtil flere unikke produkter, som ingen konkurrence har overhovedet, du læste rigtigt – ingen konkurrence overhovedet, ej heller fra Manitou - dette eftersom Magni maskinerne ganske enkelt har sublime arbejdsdiagrammer! Blandt verdens rekorderne kan blandt andet nævnes Magni RTH6.46 – det er en rotorlæsser med imponerende 46 meters løftehøjde og en maksimal kapacitet på 6 tons, eller for eksempel Magni RTH8.25 – det er en rotorlæsser med 25 meters løftehøjde og en maksimal kapacitet på imponerende 8 tons.

M.J. Hydraulik har som eneforhandler af Magni teleskop- og rotorlæssere igen i 2018 haft succes og fortsat den flotte vækst fra tidligere år. Starten på 2019 har ligeledes været god, der er allerede solgt en række Magni teleskop- og rotorlæssere til såvel udlejere som slutbrugere, heriblandt en rotorlæsser med løftehøjde på imponerende 35 meter - hvilket er den højest løftende rotorlæsser nogensinde solgt i Danmark.

Vil du høre mere om de fantastiske Magni produkter – så kontakt gerne M.J. Hydraulik, vi er altid klar med et godt tilbud og vi har som oftest en lang række maskiner på lager, klar til levering.

Vil du leje en Magni teleskop- eller rotorlæsser – så kontakt gerne en af de mange udlejere vi har solgt Magni maskiner til – ellers ring til os, så oplyser vi nærmeste udlejer.

Relaterede

Løgten Murer- & Entreprenør A/S har valgt Magni

Løgten Murer- & Entreprenør A/S har valgt Magni
Løgten Murer- & Entreprenør A/S har udvidet deres flåde med Magni TH6.20, det er en teleskoplæsser der adskiller sig fra traditionelle teleskoplæssere, dette bl.a. ved at denne kan dreje bommen 5⁰.

Hvordan vælges den rette bomlift?

Hvordan vælges den rette bomlift?
Bliv klogere på bomlifte. Her finder du M.J. Hydrauliks korte vejledning, således du kan vælge den rigtige bomlift, her er kort beskrevet hvad man skal huske at tage højde for?

Magni teleskop-/rotorlæssere - en kæmpe succes!

Magni teleskop-/rotorlæssere - en kæmpe succes!
Magni er en verdenskendt virksomhed og et yderst respekteret mærke, firmaet har 250 ansatte, producerer 1084 maskiner om året.

JCB OEM reservedele

JCB OEM reservedele
M. J. Hydraulik er officiel ene forhandler i Danmark og Sverige af alternative OEM reservedele til JCB. Mere end 5.000 produkter i sortimentet til konkurrencedygtige priser.

Magni teleskop-/rotorlæssere

Magni teleskop-/rotorlæssere
Magni teleskop- og rotorlæssere - yderst brugervenlige - arbejder hurtigere end andre maskiner på markedet - bruger mindre brændstof - er billigere at vedligeholde. 

Hos Jelle-Bo faldt valget på Magni teleskoplæsser

Hos Jelle-Bo faldt valget på Magni teleskoplæsser
Jelle-Bo Udlejning har udvidet deres udlejningsflåde med den unikke teleskoplæsser fra Magni, det er en TH 6.20, der bl.a. adskiller sig fra traditionelle teleskoplæssere, ved at denne kan dreje bommen 5⁰.

Magni bomlifte

Magni bomlifte
På BAUMA messen i Tyskland i april 2019 udvidede Magni endnu engang programmet, denne gang med et bredt sortiment af bomlifte i såvel teleskop og knækarms varianter, med arbejdshøjder fra 16 til 30 meter.

NYHED: El-drevne bomlifte

NYHED: El-drevne bomlifte
Vaskeægte snigpremiere på Magni / Dingli el-drevne bomlifte. GTBZ20AE eller Magni BA20E som modellen hedder i Magni programmet, har den gode arbejdshøjde på knap 20,3 meter og en rækkevidde på 11 meter. Men hvor der tidligere har siddet en Kubota-motor, er der nu et batteri.

Værum Byg har købt Magni teleskoplæsser

Værum Byg har købt Magni teleskoplæsser
Værum Byg i Galten, har investeret i den helt nye teleskoplæsser fra Magni, det er en TH 6.20, der bl.a. adskiller sig fra traditionelle teleskoplæssere, ved at denne kan dreje bommen 5⁰.
Sitemap
CloseClose