PhonePhone+45 59 44 97 91EnvelopeEnvelopeinfo@mj-hyd.dk

Søg efter produkt

Magni teleskop-/rotorlæssere - en kæmpe succes!
Magni er en verdenskendt virksomhed og et yderst respekteret mærke, firmaet har 250 ansatte, producerer 1084 maskiner om året.

M.J. Hydraulik er stolte over at have Magni forhandlingen af teleskop-/rotorlæssere og sax-/bom- og mastelifte !

Magni er en verdenskendt virksomhed og et yderst respekteret mærke, men det hele startede for kun få år tilbage, nemlig i 2013, hvor firmaet blev stiftet af Riccardo Magni, siden da har Magni indtaget hele verden med stor succes, de har 250 ansatte, producerer 1084 maskiner om året og har ud over fabrikken i Italien, afdelinger i både England, Frankrig, USA, Tyskland og syd Afrika.

Hvordan har Magni klaret dette? Svaret er ganske simpelt, Drive, Innovation og Kvalitet er de få ord der forklarer det hele! Maskinerne i Magni programmet kan ganske enkelt mere end konkurrenterne har formået at få deres maskiner til at performe! Magni programmet omfatter ”almindelige” roterende teleskoplæssere med op til 13 tons kapacitet og med op til 46 meters løftehøjde, de har ligeledes udviklet et kit man kan påmontere maskinerne, hvorefter man kan arbejde med el-drift i stedet for brændstofs-drift, desuden rummer programmet Heavy Loadere med løftekapacitet helt op til imponerende 50 tons og i en tid hvor effektivisering, miljøvenlighed og bæredygtighed er mere omtalt end nogensinde før, bliver der taget godt i mod dette verden over.

M.J. Hydraulik er officiel Magni forhandler i Danmark, her er Magni også solgt med stor succes, dette til såvel store som små udlejere samt direkte til entreprenører og slutbrugere – Magni modellerne der er solgt i Danmark er lige fra teleskoplæssere med 20 meters løftehøjde og 6 tons kapacitet helt op til en rotorlæssere med 35 meters løftehøjde, hvilket er Danmarks rekord!

Ud over teleskoplæssere og rotorlæssere har Magni ligeledes saxlifte, bomlifte og mastelifte i deres program.

Ønsker I at komme helt tæt på og se Magni produktionen?  Så er det muligt at tage med M.J. Hydraulik en tur til Magni fabrikken i Italien, der er altid en åbentstående invitation hertil!

 

Sitemap
CloseClose