PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

Magni teleskop-/rotorlæssere - en kæmpe succes!
Magni er en verdenskendt virksomhed og et yderst respekteret mærke, firmaet har 250 ansatte, producerer 1084 maskiner om året.

M.J. Hydraulik er stolte over at have Magni forhandlingen af teleskop-/rotorlæssere og sax-/bom- og mastelifte !

Magni er en verdenskendt virksomhed og et yderst respekteret mærke, men det hele startede for kun få år tilbage, nemlig i 2013, hvor firmaet blev stiftet af Riccardo Magni, siden da har Magni indtaget hele verden med stor succes, de har 250 ansatte, producerer 1084 maskiner om året og har ud over fabrikken i Italien, afdelinger i både England, Frankrig, USA, Tyskland og syd Afrika.

Hvordan har Magni klaret dette? Svaret er ganske simpelt, Drive, Innovation og Kvalitet er de få ord der forklarer det hele! Maskinerne i Magni programmet kan ganske enkelt mere end konkurrenterne har formået at få deres maskiner til at performe! Magni programmet omfatter ”almindelige” roterende teleskoplæssere med op til 13 tons kapacitet og med op til 46 meters løftehøjde, de har ligeledes udviklet et kit man kan påmontere maskinerne, hvorefter man kan arbejde med el-drift i stedet for brændstofs-drift, desuden rummer programmet Heavy Loadere med løftekapacitet helt op til imponerende 50 tons og i en tid hvor effektivisering, miljøvenlighed og bæredygtighed er mere omtalt end nogensinde før, bliver der taget godt i mod dette verden over.

M.J. Hydraulik er officiel Magni forhandler i Danmark, her er Magni også solgt med stor succes, dette til såvel store som små udlejere samt direkte til entreprenører og slutbrugere – Magni modellerne der er solgt i Danmark er lige fra teleskoplæssere med 20 meters løftehøjde og 6 tons kapacitet helt op til en rotorlæssere med 35 meters løftehøjde, hvilket er Danmarks rekord!

Ud over teleskoplæssere og rotorlæssere har Magni ligeledes saxlifte, bomlifte og mastelifte i deres program.

Ønsker I at komme helt tæt på og se Magni produktionen?  Så er det muligt at tage med M.J. Hydraulik en tur til Magni fabrikken i Italien, der er altid en åbentstående invitation hertil!

 

Relaterede

JCB OEM reservedele

JCB OEM reservedele
M. J. Hydraulik er officiel ene forhandler i Danmark og Sverige af alternative OEM reservedele til JCB. Mere end 5.000 produkter i sortimentet til konkurrencedygtige priser.

Magni teleskop-/rotorlæssere

Magni teleskop-/rotorlæssere
Magni teleskop- og rotorlæssere - yderst brugervenlige - arbejder hurtigere end andre maskiner på markedet - bruger mindre brændstof - er billigere at vedligeholde. 

Magni = ekstra sikkerhed

Magni = ekstra sikkerhed
For Magni kommer sikkerheden altid i første række, for nylig har alle maskinerne fået implementeret en ekstra sikkerheds anordning, læs mere her

Magni og MJ Hydraulik slår rekord i Danmark

Magni og MJ Hydraulik slår rekord i Danmark
M.J. Hydraulik er som eneforhandler af Magni kommet godt fra start i 2019, vi har allerede solgt en række Magni teleskop- og rotorlæssere til såvel udlejere som slutbrugere, heriblandt en rotorlæsser med løftehøjde på imponerende 35 meter - hvilket er den højest løftende rotorlæsser nogensinde solgt i Danmark.

Magni satser på miljømæssig bæredygtighed

Magni satser på miljømæssig bæredygtighed
M. J. Hydraulik præsenterer med stolthed et nyt MAGNI produkt med miljømæssig bæredygtighed. Magni’s innovative "TWIN ENERGI" teknologi gør det muligt at udføre håndteringsopgaver med nul-emission, dette ved at tilslutte læsseren til en ekstern 380V strømkilde.

Værum Byg har købt Magni teleskoplæsser

Værum Byg har købt Magni teleskoplæsser
Værum Byg i Galten, har investeret i den helt nye teleskoplæsser fra Magni, det er en TH 6.20, der bl.a. adskiller sig fra traditionelle teleskoplæssere, ved at denne kan dreje bommen 5⁰.

Løgten Murer- & Entreprenør A/S har valgt Magni

Løgten Murer- & Entreprenør A/S har valgt Magni
Løgten Murer- & Entreprenør A/S har udvidet deres flåde med Magni TH6.20, det er en teleskoplæsser der adskiller sig fra traditionelle teleskoplæssere, dette bl.a. ved at denne kan dreje bommen 5⁰.
Sitemap
CloseClose