PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

Platform Basket bæltelifte
NYHED 2020: Platform Basket er kendt for blandt andet bæltelifte og bomlifte - kvalitet og brugervenlighed er nøgleordene! Se mere her

Platform Basket blev grundlagt i oktober 2005 efter overtagelsen af ​​en filial af Basket Srl, som var et effektivt og moderne firma med speciale i metalarbejde til blandt andet løfteudstyr

Den endelige virksomhedsstruktur kom til form i foråret 2006, dette med ansættelse af et team af mennesker med specifikke kompetencer inden for de vigtigste felter, nemlig kommerciel produktion og teknik.

Platform Basket skiller sig ud fra andre firmaer, ved sin dedikation, professionalisme og kundeservice.

Firmaet er liftproducent og de tilbyder en bred vifte af edderkoppelifte og andre liftprodukter udstyret med mandskabskurve, som hver især kan bruges i en række sektorer.

Fokus for Platform Basket ligger inden for fremstilling af fire typer lifte: edderkoppelifte, bomlifte, elektriske indendørs lifte og selvkørende lifte til vedligeholdelse af jernbaner.

Specielt bælteliftene har imponerende ydeevne og er særdeles brugervenlige, dette gør dem særdeles velegnede til for eksempel udlejning, hvor der ofte er en ny bruger på hver gang liften benyttes. Liftene er designet med dobbelt pantograf bomme, dette giver i kombination med teleskop, et fantastisk arbejdsdiagram i forhold til lige teleskop lifte, da man her har mulighed for at udføre op & over bevægelser, det vil sige forhindringer som udhuse, blomsterbede m.v. er ikke længere en forhindring, bruger har mulighed for at opstille liften tæt på det emne man skal arbejde på, og mulighed for at komme op over forhindringer.

I Danmark har M. J. Hydraulik igennem en årerække solgt Platform Basket til en bred vifte af kunder, dette såvel værende udlejere som slutbrugere,

Her på vores hjemmeside finder du dog udelukkende et lille udvalg af det meget brede program fra Platform Basket, finder du ikke lige den lift du søger, så spørg endelig, så opretter vi varen og sender dig et godt tilbud!

God fornøjelse med læsningen!

Sitemap
CloseClose