PhonePhone+45 59 44 97 91

Søg efter produkt

Palfinger bæltelifte

09-05-2019
| Larvebåndslift
Palfinger bæltelifte
NYHED 2019: Palfinger som er kendt for høj høj kvalitet og brugervenlighed har på Bauma messe 2019 i Tyskland præsenteret en række nyheder fra deres liftprogram, denne gang et bredt udvalg af bæltelifte med arbejdshøjder fra 15 til 25 meter.

Palfinger som er kendt for høj høj kvalitet og brugervenlighed har på Bauma messe 2019 i Tyskland præsenteret en række nyheder fra deres liftprogram, denne gang et bredt udvalg af bæltelifte med arbejdshøjder fra 15 til 25 meter.

Bælteliften har imponerende ydeevne og er særdeles brugervenlige, dette gør dem særdeles velegnede til for eksempel udlejning, hvor der ofte er en ny bruger på hver gang liften benyttes. Liftene er designet med dobbelt pantograf bomme, dette giver i kombination med teleskop, et fantastisk arbejdsdiagram i forhold til lige teleskop lifte, da man her har mulighed for at udføre op & over bevægelser, det vil sige forhindringer som udhuse, blomsterbede m.v. er ikke længere en forhindring, bruger har mulighed for at opstille liften tæt på det emne man skal arbejde på, og mulighed for at komme op over forhindringer.

Professionel Palfinger kvalitet er din garanti for sikkerhed ved arbejde i højden.

Sitemap
CloseClose