PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

Magni = kabine i topklasse
Magni er blandt andet førende når det kommer til komfort og brugervenlighed, læs mere her.

Magni teleskop- og rotorlæssere er alle udrustet med en kabine der byder på imponerende høj komfort og sikkerhed. Fuldt udsyn, XL touchskærm, 100% luft filtrering, varme og aircondition, kop holder og USB stik: dette er blot nogle af årsagerne til at Magni er blandt de bedste i klassen.

Yderligere kan det nævnes, at på Magni maskinerne der er førerhuset ens, uanset om man vælger en teleskoplæsser, en rotorlæsser eller en heavy duty maskine, det vil sige, alt man møder i kabinen er det samme og dette gør betjening af maskinerne langt lettere, da man udelukkende skal lærer maskinen at kende én gang - dette er sikkerhed af højeste klasse!

Relaterede

MyMagni App

MyMagni App
Begræns din teleskoplæssers nedbrudstid - download den nu fra App Store eller Google Play.

Böcker og M.J. Hydraulik indtager Danmark

Böcker og M.J. Hydraulik indtager Danmark
M.J. Hydraulik er udnævnt til officiel ene-importør, forhandler og servicepartner for Böcker lastbilkraner, lastbillifte, trailer-kraner, trailerlifte, bælte-kraner, bæltelifte, materialehejs og personlifte i Danmark.

Løgten Murer- & Entreprenør A/S har valgt Magni

Løgten Murer- & Entreprenør A/S har valgt Magni
Løgten Murer- & Entreprenør A/S har udvidet deres flåde med Magni TH6.20, det er en teleskoplæsser der adskiller sig fra traditionelle teleskoplæssere, dette bl.a. ved at denne kan dreje bommen 5⁰.

Magni og MJ Hydraulik slår rekord i Danmark

Magni og MJ Hydraulik slår rekord i Danmark
M.J. Hydraulik er som eneforhandler af Magni kommet godt fra start i 2019, vi har allerede solgt en række Magni teleskop- og rotorlæssere til såvel udlejere som slutbrugere, heriblandt en rotorlæsser med løftehøjde på imponerende 35 meter - hvilket er den højest løftende rotorlæsser nogensinde solgt i Danmark.

Magni satser på miljømæssig bæredygtighed

Magni satser på miljømæssig bæredygtighed
M. J. Hydraulik præsenterer med stolthed et nyt MAGNI produkt med miljømæssig bæredygtighed. Magni’s innovative "TWIN ENERGI" teknologi gør det muligt at udføre håndteringsopgaver med nul-emission, dette ved at tilslutte læsseren til en ekstern 380V strømkilde.

Magni teleskop-/rotorlæssere

Magni teleskop-/rotorlæssere
Magni teleskop- og rotorlæssere - yderst brugervenlige - arbejder hurtigere end andre maskiner på markedet - bruger mindre brændstof - er billigere at vedligeholde. 

Magni teleskop-/rotorlæssere - en kæmpe succes!

Magni teleskop-/rotorlæssere - en kæmpe succes!
Magni er en verdenskendt virksomhed og et yderst respekteret mærke, firmaet har 250 ansatte, producerer 1084 maskiner om året.
Sitemap
CloseClose