PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

Løgten Murer- & Entreprenør A/S har valgt Magni
Løgten Murer- & Entreprenør A/S har udvidet deres flåde med Magni TH6.20, det er en teleskoplæsser der adskiller sig fra traditionelle teleskoplæssere, dette bl.a. ved at denne kan dreje bommen 5⁰.

Løgten Murer- & Entreprenør A/S har udvidet deres flåde med den helt nye Magni TH6.20, det er en teleskoplæsser der adskiller sig fra traditionelle teleskoplæssere, dette bl.a. ved at denne kan dreje bommen 5⁰.

Magni TH6.20 er en teleskoplæsser som sætter nye standarder for nutidens teleskoplæssere, den er præcis som alle andre Magni teleskoplæssere, ganske enkel at betjene og komforten er helt i top, for eksempel er Aircondition standard i alle maskiner, ligesom kabinerne er 100% lufttætte, det betyder at alt luft som kommer ind i kabinen er 100% filtreret. Ved skift af filter kan brugeren arbejde trygt og sikkert i mange forskellige arbejdsmiljøer, lige fra områder med asbest og støvpartikler, til områder med meget udstødningsgas.

Magni TH6.20 er udrustet med den nye funktion, hvor bommen kan dreje 5⁰, her har brugeren mulighed for at finjustere placeringen, dette uden at flytte og opstille maskinen på ny. Bevægeligheden på 5⁰, giver med et udrække på 14,5 meter en bevægelighed på ca. 2,6 meter ude for enden af bommen.

Af andre fordele kan nævnes, at når man skal nedtage og flytte tunge emner, byder Magni på samme maksimale kapacitet uanset om maskinen er på støtteben eller hjul, mens der ved andre fabrikater typisk er reduceret kapacitet når maskinen er på hjul.

Sitemap
CloseClose