PhonePhone+45 59 44 97 91CartCart0

Søg efter produkt

OMMELIFT

Ommelift er en dansk producent af trailerlifte og larvefodslifte, beliggende i Sdr. Omme i Jylland, deraf navnet Omme. OMMELIFT blev grundlagt i 1906, som producent af landbrugsmaskiner og i 1980 startede de med at producerede mandskabslifte som et biprodukt, de lifte de producerede fik så stor succes på markedet, at OMMELIFT valgte at fortsætte virksomheden med produktion af lifte som deres hovedprodukt.

OMMELIFT er en meget traditionsrig privatejet producent af trailer- og larvefodslifte. Virksomheden hører til blandt de internationalt førende virksomheder. Liftprogrammet som OMMELIFT den dag i dag repræsenterer, består af en bred vifte af personlifte i høj kvalitet inden for trailerlifte og larvefodslifte, med arbejdshøjder helt op til imponerende 42 meter.

Her på M.J. Hydraulik hjemmesiden er der ofte et bredt udvalg af brugte lifte fra OMMELIFT repræsenteret, kontakt vores salgsafdeling for yderligere informationer.

Har du allerede en trailerlift af mærket OMMELIFT, så kontakt os endelig, med afdeling i Aarhus, Esbjerg og Holbæk, samt med 20 udekørende servicevogne i Danmark, er vi behjælpelige med at udføre det lovpligtige årseftersyn, serviceeftersyn eller for den sags skyld eventuelle reparationer, vi har ligeledes et udvalg af OMMELIFT reservedele i vores servicevogne, så vores montører kan hjælpe til på stedet, dette uanset om liften måtte befinde sig i øst eller vest.

Sitemap
CloseClose